Life

Animalul sălbatic care a ajuns într-un parc din România. Un bărbat l-a întâlnit și a avut un șoc

Un animal sălbatic a ajuns dintr-un parc în România. Un bărbat l-a întâlnit în timpul unei plimbări și a trăit un adevărat șoc.
14.09.2023 | 13:12
Animalul salbatic care a ajuns intrun parc din Romania Un barbat la intalnit si a avut un soc
Animalul sălbatic care a ajuns într-un parc din România. Sursă foto: Facebook, TripAdvisor / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un animal sălbatic extrem de viclean se plimba printr-un parc din România. Iar un român a fost de-a dreptul șocat când și-a dat seama. Despre ce animal este vorba?

Animalul sălbatic care a ajuns într-un parc din România.

După cum știm deja, mai multe animale sălbatice au ajuns să fie văzute pe drumurile publice în ultimele luni de zile. Au fost și cazuri în care un animal sălbatic a intrat în curțile oamenilor.

ADVERTISEMENT

Iată că acum, lucrurile se extind. Un bărbat a din Iași a ieșit să se plimbe prin Parcul Copou. Nu avea să știe însă ce întâlnire memorabilă va avea. Se pare că un animal sălbatic îl aștepta acolo.

Este vorba despre o vulpe. Potrivit bărbatului, animalul sălbatic se prima printre copaci și nu se temea de oamenii din jur. Tocmai din acest motiv, ieșeanul a imortalizat momentul cu niște imagini pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Ești din Iași dacă…”, a scris el în dreptul imaginilor. Iar internauții au reacționat într-un număr destul de mare. Unii s-au amuzat copios, în timp ce alții au fost extrem de îngrijorați de acest lucru.

”Încearcă la un cabinet veterinar poate are cip și așa îi afli stăpânul…” / „Poate vă e milă și o adoptați” / „Cățel de Copou!” / „Nu e pierdută, fuge de urs”, au fost doar o parte dintre reacțiile ieșenilor.

ADVERTISEMENT

Două vulpi au fost zărite și într-un parc din Cluj Napoca

Nu ar fi prima oară când un animal periculos este zărit într-un spațiu public. Chiar în primăvara acesta an, două vulpi au fost văzute în timp ce se plimbau prin Parcul Central din Cluj Napoca. La acel moment, locuitorii au alertat imediat autoritățile.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Spotrivi Cluj, Dan Ionescu, povestea atunci că au existat mai multe reclamații. Chiar și așa, deși vorbim despre un animal periculos, adevărul este că cele două vulpi erau destul de prietenoase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el mai povestea atunci că există posibilitatea ca ambele animale să fie domesticite. Totodată, sunt cazuri în care ele pot deveni prietenoase chiar și cu pisicile sau câinii.

”Am avut reclamaţii că ar fi vreo două vulpi în Parcul Central, care au devenit cam prietenoase, dar, efectiv nu avem ce să le facem. La vulpi, fiind în centrul Clujului, nu putem să tragem în oraş. Cred că cei de la RADP ar trebui să le tranchilizeze. Noi le acordăm sprijinul, dar nu putem să le împușcăm”, povestea acesta la acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: