Life

Anisia Gafton, după revenirea din Dominicană: „Mă mărit în junglă”!

Anisia Gafton este în toiul pregătirilor pentru nuntă! Câștigătoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” are totul stabilit pentru marea zi.
01.07.2023 | 06:00
Anisia Gafton dupa revenirea din Dominicana Ma marit in jungla
Anisia Gafton, detalii despre nunta cu Serghei
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton se pregătește pentru nunta cu iubitul ei, Serghei. Cei doi sunt împreună de șase ani și formează un cuplu atât pe scenă, cât și în afara ei. Acum a venit momentul ca relația lor să treacă la următorul nivel. Anisia și Serghei își planifică nunta, iar câștigătoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a spus totul, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei, se pregătesc de nuntă. Ce pretenții are vedeta

Câștigătoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” abia așteaptă momentul în care își va uni destinul cu cel al iubitului ei. Cu toate că a tot amânat momentul, Anisia știe cum va arăta mare zi. Și, mai mult ca sigur, vă va întrece orice așteptare.

ADVERTISEMENT

„Nunta o să o facem până la urmă. O să fie o nuntă restrânsă, nu vrem să fie fastoasă. Ne-am planificat deja cum vrem, o să vă anunț. Nu va fi cu fast și nebunie, va fi discretă.

Va fi pe caterincă, așa cum ne place nouă. Eu sunt sărită de pe fix și cum mă voi trezi eu cu două săptămâni înainte voi face. Nu îmi iau restaurant, nu fac așa clasic. În junglă îmi fac nunta”, a spus Anisia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta ținute de nuntă a vedetei: „Nu vreau rochie albă”

Dacă în privința locației, Anisia este vehementă, și ținuta va fi total atipică. Glumeață ca de obicei, celebra comediantă spune că nu își dorește rochie albă pentru a nu fi a doua Liliana. ( n.r. o femeie celebră pe TikTok după ce a târât rochia pe jos). Așadar, Anisia Gafton are altceva în minte când vine vorba de rochia de mireasă. În plus, se va potrivi perfect cu peisajul din junglă.

„Mi-aș lua o rochie ca papagalii, multicoloră. Nu vreau rochie albă că la cât sunt eu de nebunatică, o fac praf. Mai bine așa în culori nebune ca mine. Să nu ajung ca Liliana din TikTok-ul acela celebru”, a mai spus vedeta tv.

ADVERTISEMENT

Unde vor pleca Anisia Gafton și Serghei după nuntă: „Nu vreau să-mi dau întâlnire cu un tsunami”

Fosta concurentă de la Românii au talent abia așteaptă o vacanță la mare. Abia întoarsă din Republica Dominicană, vedeta nu vrea ca luna de miere să fie tot acolo. Preferă un loc mai aproape de România.

„Aș vrea să merg în vacanță în Grecia că nu am fost niciodată. Poate în luna de miere, cine știe. Aș mai vrea să mai merg prin Republica Dominicană, dar nu vreau să-mi dau întâlnire cu niciun tsunami”,  a dezvăluit pentru FANATIK vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce spune Anisia Gafton despre fratele său: „Ne face familia de râs!”

Nu a fost sigură în privința datei nunții pe care a tot amânat-o, nu este sigură nici când va avea un copil. Un lucru știe cert.  Viitorul moștenitor nu va avea un nume comun. Nimeni din familia Anisiei Gafton nu are un nume obișnuit, cu excepția fratelui său.

„La noi în familie mereu s-a râs mult. Și numele noastre sunt amuzante. Pe mama o cheamă Verginia și pe tata îl cheamă Napoleon. Râsul lumii e fratele meu pe care îl cheamă Andrei. Mai bine îl chema Fernando, Armando, dar cum să te cheme Andrei? Ne face de râs familia”, a glumit Anisia Gafton.

ADVERTISEMENT