Life

Anna Lesko, despre rochiile “fără” lenjerie intimă: “Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială rolul meu de mamă?!”

Anna Lesko a răbufnit după ce în ultima vreme a primit numeroase remarci negative legat de ținutele pe care le poartă și care lasă la vedere prea multă piele.
27.09.2021 | 11:45
Anna Lesko, despre rochiile "fără" lenjerie intimă: "Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială rolul meu de mamă?!". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă” a vorbit despre rochiile pe sub care se presupune că nu poartă deloc lenjerie intimă, toate creațiile vestimentare fiind realizate după ideile sale.

Frumoasa cântăreață s-a supărat foarte tare pe cei care au etichetat-o și i-au atras atenția asupra faptului că este mama unui băiat și nu ar trebui să se afișeze deloc așa cum o face.

ADVERTISEMENT

În plus, Anna Lesko a mai subliniat și faptul că acestea sunt rochiile pe care le poartă în aparițiile pe sticlă, pe stradă fiind o persoană foarte decentă și normală.

Anna Lesko, replică pentru cei care i-au criticat ținutele fără lenjerie intimă

„Știu că mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi «Dar nu era nevoie, Anna…» , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică!

ADVERTISEMENT

Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute.

Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pentru mine de către Andreea Corvin, într-o strânsă colaborare! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta!

ADVERTISEMENT

O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea! Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

Vedeta susține că nu există nicio legătură între îndatoririle pe care le are în calitate de mamă și „rolurile” pe care le joacă în televiziune sau pe scenă, pentru că fiecare are o latură complet diferită.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, sfat pentru oamenii care-i lasă comentarii negative

Îndrăgita artistă a venit și cu un exemplu în acest caz, precizând că oamenii ar trebuie să analizeze atacurile și răutatea pe care le împrăștie la adresa cuiva pe care nu-l cunosc deloc.

Anna Lesko are și un sfat important pentru cei care o urmăresc în mediul virtual, cărora le propune să-și facă curățenie în primul rând în viața lor și apoi să vadă imaginea de ansamblu.

„Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile.

Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent!”, a completat blondina mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT