Life

Anna Lesko, gafă la emisiunea lui Măruță. De ce l-a enervat pe magicianul Robert Tudor

08.01.2021 | 22:08
Anna Lesko gafa la emisiunea lui Maruta De ce la enervat pe magicianul Robert Tudor
Anna Lesko, gafă la emisiunea lui Măruță. De ce l-a enervat pe magicianul Robert Tudor. Sursa foto: protv.ro/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a reușit să agite apele în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, unde a fost invitată, după ce a făcut o gafă care l-a enervat pe magicianul Robert Tudor. Artista a fost invitată cu ocazia zilei sale de naștere, care este peste două zile. 

Cântăreața a fost surprinsă de un număr de magie ce i-a aparținut lui Robert Tudor, însă nu a fost chiar o surpriză plăcută. În urma unei afirmații controversate a artistei, magicianul a răbufnit în direct.

ADVERTISEMENT

După ce a fost anunțată de Cătălin Măruță că i se va pregăti un număr de magie, Anna Lesko a afirmat că nu este pasionată de așa ceva, însă Robert Tudor a continuat cu numărul pe care i l-a pregătit.

Anna Lesko, gafă la emisiunea lui Măruță. De ce l-a enervat pe magicianul Robert Tudor

Anna Lesko a făcut o remarcă deranjantă a adresa lui Robert Tudor, magicianul care vine des la emisiunea lui Cătălin Măruță și îi uimește pe telespectatori cu talentul său.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost invitată în cadrul show-ului pentru ca Măruță să o felicite de ziua ei, care este pe 10 ianuarie, și să-i ofere un tort, din care aceasta a gustat cu plăcere. Atitudinea Annei Lesko s-a schimbat brusc atunci când a aflat că i se pregătește un număr de magie.

„Nu cred în magie, nu cred în chetii din astea”, a spus vedeta la emisiunea de la Pro TV.

Magicianul nu a renunțat la trucurile sale, așa că a încercat să treacă peste afirmația vedetei și să o facă să-și schimbe părerea. După ce și-a terminat numărul, Robert Tudor s-a enervat și i-a răspuns cu aceeași monedă Annei Lesko.

ADVERTISEMENT

„Când vine cineva și îți place, ar trebui să te bucuri de un entertainment pe care-l face un om (…) Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de tot……. . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a spus acesta.

Cătălin Măruță a intervenit și a încercat să-i împace pe cei doi, invitându-i să mănânce din tortul pe care l-a pregătit pentru Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Robert Tudor și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă

Magicianul Robert Tudor a postat, la scurt timp după încheierea emisiunii, că își cere scuze pentru reacția impulsivă pe care l-a avut la emisiunea lui Cătălin Măruță, rostind un cuvânt care nu poate fi reprodus aici.

„Astăzi, am fost la prietenul meu, Cătălin Măruță, și, de cum am intrat, parcă m-a lovit cineva prin vorbele Annei Lesko. Îmi cer scuze… Revin cu video”, a scris acesta.

 

Magicianul Robert Tudor
Magicianul Robert Tudor își cere scuze pentru ieșirea nervoasă. Sursa foto: Instagram

Urmăritorii au fost de partea lui și au considerat că Anna Lesko a fost cea care a avut un comportament greșit. „Am urmărit emisiunea. Nu ai de ce să-ți ceri scuze. Ai fost super simpatic. Ana nu a fost ce trebuie”, „Tu ai fost OK , politicos. Ea a fost aroganta si răutăcioasă! O eclipsai!”, „A fost nesimțită și arogantă”, au fost câteva dintre mesajele primite.

Celebra cântăreață urmează să împlinească 42 de ani și se simte foarte bine la această vârstă, după cum i-a mărturisit lui Cătălin Măruță.

„Fac 42 de ani şi vreau să îţi spun că este o vârstă excepţională. Este ceva aparte, simt o plenitudine. Sunt ca un fruct copt, perfect. Asta mi-a adus mie vârsta asta. M-am copt perfect”, a declarat Anna Lesko.

ADVERTISEMENT