Life

Anna Lesko, pipăită în direct de unul dintre cei mai simpatici prezentatori. Are soție și copii acasă, dar nu s-a putut abține

04.03.2021 | 13:38
Anna Lesko pipaita in direct de unul dintre cei mai simpatici prezentatori Are sotie si copii acasa dar nu sa putut abtine
Anna Lesko, moment uluitor la TV, după ce a fost pipăită de către un celebru prezentator
ADVERTISEMENT

Anna Lesko le-a făcut o nouă surpriză telespectatorilor și s-a prezentat în această zi de joi în fața camerelor de filmat. Apariția solistei a fost una pe placul absolut al publicului, Mai ales că a fost vorba și despre o lecție de gătit, pusă în practică la TV.

“Anușka” este o mare iubitoare de gastronomie și preferă să gătească atunci când are ocazia. A primit o nouă invitație de-a le face celor din public o astfel de surpriză și a dat dovadă că este chiar o specialistă, pentru că preparatul său delicios a fost gata în doar câteva minute. A fost vorba despre crenvurști de casă cu cașcaval. Nu numai atât, pentru că frumoasa artistă și-a împărțit timpul pe care îl avea la dispoziție și a pregătit și o salată.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Fermă a făcut furori și datorită ținutei vestimentare pe care a purtat-o în direct. Anna Lesko a venit îmbrăcată într-o rochie foarte decupată și decoltată, iar preferințele ei în materie de haine au fost apreciate repede și de către cuplul de prezentatori în fața cărora se afla.

Anna Lesko, pipăită în direct de Cove. Cum a reacționat

Anna Lesko a venit la Vorbește Lumea, acolo unde Cove nu s-a putut abține și a remarcat repede faptul că invitata lui celebră poartă o rochie de-a dreptul remarcabilă. Așa cum se poate observa și în imaginile de mai jos, vedeta de 42 de ani nu își arată absolut deloc vârsta, având un corp de zeiță.

ADVERTISEMENT

Modul în care a venit îmbrăcată Anna Lesko, în noua apariție de pe PRO TV, nu a fost lăsată să treacă cu vederea de către Cove. Cunoscut de o țară întreagă datorită faptului că a fost mulți ani partenerul de emisiune al Andreei Marin, la “Surprize, surprize”, actorul a putut fi văzut cum o pipăie pe solistă. Totul deși are acasă o soție superbă și copii, fiind considerat un tătic și un soț devotat.

Gabriel Coveșanu, cum se numește Cove în buletin, a avut nevoie de câteva secunde să își revină când a văzut-o pe Anna Lesko în această dimineață. În plus, la respectivele scene a asistat și colega lui, Lora, atunci când a prins-o pe șatenă de mijloc. Deoarece un astfel de moment ar fi putut fi interpretat de către public, prezentatorul s-a apropiat și de colega lui pe care a îmbrățișat-o din lateral într-un fel similar.

ADVERTISEMENT
Anna Lesko, pipăită în direct de unul dintre cei mai simpatici prezentatori. Are soție și copii acasă, dar nu s-a putut abține
Anna Lesko și Cove, apropiere în direct, la Vorbește Lumea (sursă foto: captură TV)

Artista cu origini în Republica Moldova nu pare să fi fost absolut deranjată de un astfel de episod. Ba chiar i-a făcut lui Cove pe plac cu mai multe mărturisiri foarte savuroase când a recunoscut că aprecierea pe care o primește de la acesta o încântă foarte tare.

“Nimeni nu m-a lăudat în felul în care mă lauzi tu, Cove!”, a mărturisit Anna Lesko.

“Gata, a venit Anușka la noi și uiți”, a punctat și Lora.

Anna Lesko a muncit pe tot parcursul ediției de joi de la Vorbește Lumea la felurile sale de mâncare, iar rezultatul final a fost unul și unul aspectuos. Scenele s-au desfășurat chiar sub ochii Lorei, iar cele două vedete au fost de părere că firea lor este adesea una geloasă. Asta deoarece în platoul de la Vorbește Lumea urma să se prezinte și o specialistă care a vorbit despre ideea de gelozie în relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

“-Păi eu sunt foarte geloasă, ce facem aici. -Și eu!”, au confirmat cele două soliste.

“Și eu am foarte multă încredere în mine, dar sunt extrem de geloasă și posesivă, recunosc.”, mai susținut Anna Lesko.

ADVERTISEMENT