Life

Anna Lesko și Cove, schimb intens de replici: “Dragul meu, noi, femeile, nu avem așteptări cu 2-3 minute”. Vezi replica prezentatorului

02.03.2021 | 11:43
Anna Lesko si Cove schimb intens de replici Dragul meu noi femeile nu avem asteptari cu 23 minute  Vezi replica prezentatorului
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a încins cuptorul, dar și atmosfera, în această dimineață de marți. Artista le-a făcut o mare surpriză fanilor ei, pe care i-a învățat, în direct, cum să pregătească un preparat cât se poate de delicios. Cântăreața a făcut pateuri sărate în fața camerelor de filmat de la Vorbește Lumea, având alături de ea un fan desăvârșit, pe prezentatorul Cove.

Fosta participantă de la Fermă a avut nevoie de mai multe minute pentru a pregăti pateuri numite “broscuțe”. Aceasta i-a delectat atât de pe cei din fața micului ecran, dar și pe cei doi prezentatori, Lora și Cove, cu stilul ei unic.

ADVERTISEMENT

Artista a venit îmbrăcată într-un mod inedit și a purtat o salopetă albă, care i-ai pus în valoare și decolteul. Mai mult, a asortat la ținuta ei și o pereche de cercei supradimensionați, ce i-au atras atenția mai întâi tot lui Cove. Mai apoi, a fost vorba și despre un schimb de replici ceva mai intens între vedete, după ce Anna Lesko a pășit în bucătăria de la Vorbește Lumea.

Anna Lesko, lecție de eleganță și în bucătărie. L-a făcut pe Cove să suspine

“Astăzi o să gătim ceva extraordinar. Se numesc broscuțe, sunt niște mini-pateuri. Nu știe nimeni, dar plăcinta se gătește noaptea, te trezești după și o mănânci, păpușa e la bucătărie, aranjată. (…) O să vezi tu mai încolo cum este cu astea cu cerceii, Cove.

ADVERTISEMENT

Pentru această rețetă de pateuri puteți folosi și aluat din comerț, nu este nimic greșit să apelăm la această variantă din când în cand, doamnele mele.”, a susținut cântăreața Anna Lesko.

Cântăreața a fost prezentă în platoul de filmare unde a preparat respectivul preparat, pentru care a folosit somon, ceapă, dar și aluat pufos. Într-un mod cât se poate de amuzant, artista a început să imite o broscuță, după care Cove și-a întrebat și colega, pe Lora, dacă știe “povestea broscoiului”.

ADVERTISEMENT
Anna Lesko și Cove, schimb intens de replici. De ce l-a făcut pe artist să suspine
Anna Lesko a dat dovadă de multă eleganță și când se afla în bucătărie (sursă foto: captură TV)

“În 2-3 minute, noi, bărbații suntem gata dimineața”, a continuat Cove.

“Păi da, până megeți voi la duș 2-3 minute, noi deja am umplut mini pateurile broscuță, sunt gata foarte repede. Noi, femeile, nu avem așteptări de genul, cu 2-3 minute. Dragul meu, e gata, am terminat (…) Așa îți spune, dragul meu”, a mai susținut Anna Lesko.

Lucrurile s-au încins și mai mult atunci când artista s-a pus serios pe gătit și și-a folosit chiar mâna pentru a întinde un ou peste pateurile pregătite. O dovadă clară că este o mare iubitoare de gătit, deoarece a preferat această metodă în loc să folosească vreo ustensilă dedicată.

ADVERTISEMENT

“Anna, mai arată-ne o dată cum ai întins aluatul, cum pui oul. Ia, pune camera pe tavă să vedem cum întinde aluatul, lărgește cadrul”, a susținut prezentatorul.

“E regizor, ce filme are Cove, scenarist”, a completat și Lora, fiind vizibil amuzată de atitudinea colegului ei de emisiune.

“Îți spun sincer, dacă îmi iau pastilele, mă și concentrez”, a mai glumit Cove.

ADVERTISEMENT