Life

Anna Lesko și George Piștereanu, cel mai nou cuplu de la Ferma? Ce declarații și-au făcut

30.09.2020 | 15:42
Anna Lesko si George Pistereanu cel mai nou cuplu de la Ferma Ce declaratii siau facut
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și George Piștereanu sunt în echipe diferite în show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni”, dar asta nu i-a împiedicat să se apropie. Frumoasa cântăreață și actorul din „Eu când vreau să fluier, fluier” sunt surprinși tot mai des împreună, motiv pentru care fanii se întreabă dacă sunt un cuplu.

Blondina a recunoscut că simte o atracție fizică față de George, cei doi schimbând mai multe replici care lasă de înțeles că sentimentele lor se îndreaptă spre o posibilă poveste de dragoste. În plus, concurenții de la Pro TV parcă se înțeleg din priviri.

ADVERTISEMENT

Recent, artista și actorul au împărțit același pat, fiind legați cu o sfoară, așa cum a stabilit prezentatoarea emisiunii Mihaela Rădulescu. Au dormit spate în spate, apropierea fizică dându-le șansa să schimbe mai multe replici cu subînțeles.

Anna Lesko și George Piștereanu, cuplu în Ferma? Ce spun cei doi

Glumele dintre blondină și George Piștereanu s-au ținut lanț în ultima perioadă, mai ales după ce au experimentat dormitul împreună. Anna Lesko chiar a mărturisit că îi plac discuțiile cu actorul și îi vine uneori să meargă la echipa adversă numai pentru a sta de vorbă cu el.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigură că vine că îi este foarte dor, normal. Să vină și mie îmi vine să mă mai duc pe acolo pe unde lucrează el, să-l mai întreb ce mai face, să mai facem o glumă”, a dezvăluit Anna Lesko în testimoniale, notează ferma.protv.ro.

Concurentul din echipa Orășenilor caută mereu atenția Annei Lesko și încearcă să intre în discuții cu ea. Actorul nu ezită să transforme conversațiile în adevărate propuneri, unele chiar indecente.

ADVERTISEMENT

Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!”, a spus la un moment dat George Piștereanu în timp ce blondina curăța vinete, ca o adevărată gospodină.

Actorul o alintă pe artistă „nevastă”, Anna Lesko mărturisind că nu a fost căsătorită și nici nu vrea să facă acest pas. La rândul său, George Piștereanu a declarat că nu se grăbește să ajungă la altar. Cântăreața îl place pe actor pentru că a descoperit că este o persoană haioasă.

ADVERTISEMENT

„Eu de fel sunt genul de persoană care se plictisește foarte repede și la el am descoperit doza aia suficientă pentru mine de umor și de sarcasm și genul acela de glume. Mie, personal îmi plac foarte mult și rezonez foarte bine cu genul acesta de glume”, a mai spus Anna.

ADVERTISEMENT