Life

ANPC a închis shaormeria lui Tzancă Uraganu, din Capitală. Manelistul a explicat motivul

Shaorma lui Tzancă Uraganu, din Capitală, a fost închisă temporar de către reprezentanții ANPC. Ce nereguli s-au găsit în locație?
01.02.2023 | 23:53
ANPC a inchis shaormeria lui Tzanca Uraganu din Capitala Manelistul a explicat motivul
De ce a închis ANPC shaormeria lui Tzancă Uraganu, din București. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La aproape 2 luni de la deschidere, shaorma lui Tzancă Uraganu din centrul Bucureștiului a fost închisă temporar, în urma unui control al ANPC.

Tzanca Uraganu, probleme cu ANPC-ul. Compania i-a închis shaormeria din București

Reprezentanții ANPC au găsit nereguli în locația deținută de către celebrul artist de manele. Pentru că s-au generat multe semne de întrebare, cântărețul a venit cu explicații, într-o postare pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu a precizat, mai întâi, că și shaorma din Ploiești a fost închisă pentru moment, dar aceasta din urmă la decizia sa. Ulterior, a justificat faptul că problemele au fost legate de temperatura produselor și nu de expirare.

”Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii.

ADVERTISEMENT

Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni

Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante”, a spus Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu a oferit shaorma gratis oamenilor

În decembrie, atunci când și-a deschis shaormeria, solistul a oferit shaorma gratis oamenilor. Auzind aceasta, mulțimi de bucureșteni au format coadă în fața locației.

Masa de oameni a blocat circulația din zonă și a fost nevoia de intervenția oamenilor legii, pentru a dirija totul. Celebrul artist plănuiește să-și extindă afacerea și în alte orașe ale țării.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele, în momentul de față. Piesele sale ajung mereu în top, pe youtube, în urma milioanelor de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: