Life

Antena 1, amenințată cu proteste! Scandalul cu Simona Gherghe, pornit de fanii Mireasa, se mută în stradă

Antena 1 e amenințată cu protestele în urma campaniei desfășurate în mediul online împotriva producătorilor de la Mireasa.
10.04.2023 | 13:45
Antena 1 amenintata cu proteste Scandalul cu Simona Gherghe pornit de fanii Mireasa se muta in strada
Antena 1, amenințată cu ieșirea în stradă de către telespectatorii Mireasa. Foto: Instagram/ Antena 1. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antena 1 nu mai scapă de critici, de nemulțumiri din partea fanilor reality-show-ului matrimonial Mireasa! Campania desfășurată de comunitatea Viperele vesele continuă! De data asta unii dintre telespectatori au de gând să protesteze în stradă!

Antena 1, amenințată cu protestele! Revolte pe bandă rulantă în rândul fanilor Mireasa

Ar fi prima oară când un show de televiziune ar scoate oamenii din case. Mulți dintre fani sunt gata să meargă la Buftea, acolo unde se află casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Un protestatar și contestatar al producătorilor Mireasa propune pe pagina oficială de Instagram a emisiunii continuarea protestului nu doar online, ci și în stradă, mai exact pe Strada Studioului nr. 1, platoul 16, Buftea. Așteptăm părerile voastre despre această propunere”, se arată în mesajul postat de Viperele vesele.

Cum s-a ajuns aici? Totul a pornit de la faptul că voturile prezentate în emisiune nu ar reflecta realitatea SMS-urilor pe care telespectatorii le-ar trimite, în susținerea concurenților preferați.

ADVERTISEMENT

Mai exact, s-a făcut chiar și o petiție online, inițiată de Viperele Vesele semnată de mai multe persoane. Prin această petiție li se cere producătorilor transparentizarea procesului de votare, o dovadă clară că procentele pe care le prezintă Simona Gherghe la fiecare gală săptămânală sunt reale.

Boicotul pornit de Viperele vesele a afectat audiențele show-ului de la Antena 1

Pe lângă asta, comunitatea Viperele vesele au pornit chiar și un boicot împotriva televiziunii Antena 1, pe tronsonul orar la care se difuzează Mireasa. În anumite ediții, după ce fanaticii show-ului au închis televizoarele ori au mutat pe alte canale, show-ul a înregistrat scăderi destul de mari în audiență.

ADVERTISEMENT

De pildă, emisiunea de marțea trecută, 4 aprilie 2023, show-ul a înregistrat un share de 12,5%. Viperele vesele susțin că acesta este efectul indignării telespectatorilor.

În ultima perioadă, reality-show-ul matrimonial s-a lovit de tot felul de acuzații, cum că ar favoriza-o pe concurenta Hatice și ar ascunde o altă poveste de iubire, una care ar fi formată din doi băieți, Alex și Mihai.

ADVERTISEMENT

Viperele vesele au trimis, la un moment dat, un cadou pentru cei doi băieți, un tort, însă acesta se pare că nu a mai ajuns la concurenți. Producătorii au fost acuzați, din această cauză, de homofobie.

hatice mireasa
Hatice, una din cele mai contestate concurente de la Mireasa, show difuzat de Antena 1. Foto: YouTube Antena 1

Producătorii, acuzați că discriminează comunitatea LGBTQIA+

„Campania ora televizoarelor închise, propusă pentru gala emisiunii Mireasa din 31. 03. 2023 a avut un real succes. Telespectatorii au protestat, închizând televizoarele. Au spus stop abuzurilor producătorilor, stop discriminării comunității LGBT și a comunității Viperele vesele.

Un nu categoric proxenetismului și consumului de droguri, susținând nu doar campania împotriva infracționalității ci și, totodată, transparentizarea voturilor în această emisiune. Protestul s-a reflectat în cifrele de audiență”, susțineau Viperele vesele.

Declinul, în audiențe, a început la sfârșitul lunii trecute. Dacă la gala din 24 martie, emisiunea avea un share de peste 20%, după demararea campaniei televizoarelor închise, concursul a coborât la 14,7% share, la data de 31 martie 2023.

De departe, cea mai contestată concurentă din actualul sezon este Hatice, tânără a cărei poveste de viață a indignat comunitatea Viperelor Vesele. Mai precis, aceasta mărturisise că în trecut a căzut în patima drogurilor. Partenerul ei ar fi întreținut-o din banii pe care îi câștiga ca și proxenet.

În opinia fanilor emisiunii de pe Antena 1, astfel de personaje nu ar trebui promovate. Ba chiar, aceștia spun că face un mare deserviciu concursului matrimonial care a rezistat atâția ani pe sticlă.

 

ADVERTISEMENT