Sporturi

Anthony Joshua și-a recuperat centurile. Andy Ruiz i-a cerut revanșa imediat după meci

08.12.2019 | 11:43
Anthony Joshua și-a recuperat centurile. Andy Ruiz i-a cerut revanșa imediat după meci
Anthony Joshua. Sursă foto: newssky.com
ADVERTISEMENT

Anthony Joshua și-a recuperat centurile la categoria grea, după ce și-a luat revanșa împotriva lui Andy Ruiz. Lupta s-a ținut în Arabia Saudită, pe o arenă de 25.000 de locuri construită special pentru duelul dintre cei doi pugiliști și a fost câștigată la puncte de britanic.

Anthony Joshua și-a recuperat centurile

Anthony Joshua și-a recuperat centurile de la categoria grea, după ce l-a învins pe Andy Ruiz la puncte 119-109, 118-110. Joshua le-a explicat fanilor de ce nu a reușit să-l facă KO pe luptătorul mexican.

„Știu că fanii mei vor să vadă cu îmi fac KO adversarii și pot să fac asta, dar uneori, împotriva unor anumiți boxeri, trebuie să te bați inteligent. Am înțeles ce calități are Andy și trebuia să îl decapitez într-un mod diferit”, a declarat Anthony Joshua imediat după meci.

ADVERTISEMENT

Andy Ruiz a vorbit la finalul duelului și a recunoscut că a greșit tactica: Nu m-am pregătit cum trebuia. Cele trei luni de petreceri m-au costat. Trebuia să mă antrenez mai mult. M-am îngrășat și n-am mai putut să lovesc cum am vrut”.

„N-am scuze. L-am rănit de câteva ori, dar n-am avut ce să-i fac. Dacă va mai avea loc un al treilea meci, atunci să fiți siguri că o să apar în forma vieții mele”, a mai spus mexicanul.

ADVERTISEMENT

Joshua a fost criticat pentru că a ales Arabia Saudită

Anthony Joshua a fost criticat pentru că a ales Arabia Saudită ca locație pentru confruntarea cu Andy Ruiz: Decizia pe care am luat-o a fost din punctul meu de vedere profesionistă și nu am gândit precum un pugilist profesionist. Știam că voi fi capabil să fac din mine o afacere”.

„Astăzi ai oameni care îți deschid ușile și care îți oferă cafea și nu se întâmplă acest lucru din cauza personalității tale, ci datorită poziției pe care o ai. Nu te obișnui cu centurile câștigate prea mult”, a încheiat britanicul.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul disputei dintre cei doi, Andy Ruiz i-a întrebat pe fani dacă vor un al treilea meci, iar ei au răspuns afirmativ, iar Anthony Joshua a răspuns afirmativ și se poate să vedem un al treilea meci între Ruiz și britanic.

„Am fost si mi-am spus rugaciunile. Mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ce se va intampla cu adevarat sambata seara”, a declarat Anthony Joshua la finalul galei.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Anthony Joshua pe 15 octombrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri