Sport

Antonella Roccuzzo, mesaj emoționant pentru Lionel Messi. A strâns deja 2 milioane de like-uri

Antonella Roccuzzo (33 de ani) a postat un mesaj emoționant, după ce a devenit limpede că Leo Messi (34 de ani) va pleca de la Barcelona.
10.08.2021 | 12:35
Antonella Roccuzzo mesaj emotionant pentru Lionel Messi A strans deja 2 milioane de likeuri
Antonela Roccuzzo, mesaj emoționant pentru Lionel Messi. A strâns deja 2 milioane de like-uri. Foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au curs lacrimi de tristețe la despărțirea lui Leo Messi de Barcelona. Momentul a afectat-o și pe soția starului, Antonella Roccuzzo, care a reacționat public pe rețelele sociale. Mesajul ei a strâns peste 2 milioane de like-uri în mai puțin de 15 ore.

Antonella Roccuzo: „Ceea ce nu ne omoară, ne întărește!”

Antonela Roccuzzo îl susține necondiționat pe Lionel Messi. După ce starul Barcelonei a părăsit clubul la care s-a lansat, soția fotbalistului a dezvăluit pe rețelele sociale că evenimentul nu va face decât să le întărească familia.

ADVERTISEMENT

„Ce greu e de rezumat în câteva rânduri toți acești ani trăiți! Atâtea emoții care și-au pus amprenta pentru totdeauna în viața noastră.

Dar, așa cum se spune, ceea ce nu ne omoară, ne întărește! Și cu familia ca bază, vom ieși din nou pe teren, mai puternici ca oricând … Să mergem oriunde, pentru că mergem împreună, dar mereu înainte !!!!! 

ADVERTISEMENT
Te iubesc, dragostea mea!!!”, a postat Antonella pe social-media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt căsătoriți din iunie 2017. Ei se cunosc din copilărie, dar formează un cuplu din 2008. Cuplul are trei copii: Thiago (născut în 2012), Mateo (născut în 2015) și Ciro (născut în 2018).

Modul incredibil prin care Barcelona încearcă să blocheze transferul lui Leo Messi la PSG

Daily Mail notează că avocații Barcelonei au depus un apel la Curtea de Justiție a Uniunii Europene prin care atrag atenția la faptul că nici  vicecampioana Franței nu respectă fair-play-ul financiar. Astfel, transferul lui Leo Messi pe „Parc des Princes” ar putea fi blocat.

ADVERTISEMENT

„Datele celor de la PSG în privința fair play-ului financiar sunt mult mai proaste decât cele ale Barcelonei.

În sezonul 2019/20, 99% din veniturile celor de la PSG au fost consumate pentru salarii, în timp ce Barcelona a cheltuit doar 54%”, se arată în petiția depusă în numele avocatului Juan Branco.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai notează că, în apelul depus de Barcelona, au fost adăugate și informații despre salariile jucătorilor de la PSG.

Din informaţiile apărute, Messi ar urma să semneze pe doi ani, cu opţiune de prelungire, pentru un salariu net de 35 de milioane de euro, fără bonusuri.

ADVERTISEMENT