Sport

S-au găsit vinovații pentru remiza din meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1: ”Ce fundași centrali sunt ăștia!?”

Situația a devenit complicată pentru trupa lui Zeljko Kopic după întâlnirea Dinamo - FC Voluntari 1-1, iar Vasile Miriuță a găsit vinovații.
27.04.2024 | 00:36
Sau gasit vinovatii pentru remiza din meciul Dinamo  FC Voluntari 11 Ce fundasi centrali sunt astia
Situația a devenit complicată pentru trupa lui Zeljko Kopic după întâlnirea Dinamo - FC Voluntari 1-1, iar Vasile Miriuță a găsit vinovații. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În urma acestei remize consemnate cu două goluri înscrise în 2 minute în prima repriză, ”câinii” au rămas pe loc direct retrogradabil și au șanse din ce în ce mai mici pentru a se salva.

Vasile Miriuță știe cine sunt vinovații din partida Dinamo – FC Voluntari 1-1

La finalul meciului Dinamo – FC Voluntari 1-1, care a deschis etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, Vasile Miriuță, un susținător declarat al ”câinilor”, s-a arătat total nemulțumit de prestația fundașilor centrali folosiți de Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

”Nu ai cum, Florea singur în 6 metri (n.r. – ultima ocazie mare a partidei), le ia fața fundașilor centrali. Ce fundași centrali sunt ăștia!? Nu știu cine e adus fundașii ăștia centrali, pe cuvânt dacă nu.

M-am uitat la ultimele întâlniri ale lui Dinamo, de fiecare dată au făcut 3-4 greșeli uriașe, de marcaj, au dat pe lângă ea la unele meciuri, au vrut să paseze în 16 metri când trebuia degajat. Nu știu, nu știu…

ADVERTISEMENT

Din cele care sunt acolo în zona retrogradării nicio echipă n-a arătat că este sigură de salvare, dar îl văd pe Kopic stors de vlagă. Într-adevăr, nu e ușor, te macină, îți ia toată puterea și acest rezultat”, a declarat Miriuță, la Prima Sport.

Fanii lui Dinamo, reacții violente după joc

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a apărut abătut la flash-interviuri și a vorbit despre momentul extrem de greu prin care trec ”roș-albii”. Apoi, tehnicianul croat a mers la conferința de presă unde a vorbit mult mai clar despre faptul că șansele de salvare de la retrogradare țin de un miracol în acest moment al campionatului.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, suporterii lui Dinamo au pornit atacurile la adresa fotbaliștilor. “Ruşine să vă fie”, au scandat la unison fanii ”alb-roșiilor”. ”Jucători de Serie B, vă rupem picioarele”, ”Nu meritați tricoul roșu să-l purtați”, au mai fost două dintre scandările fanilor.

Nebunia a continuat în afara stadionului, ultrașii așteptându-i la autocar pe jucători. Forțele de ordine au intervenit imediat pentru ca situația să nu degenereze. Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a discutat cu fanii și a încercat să detensioneze atmosfera. Neputincios, veteranul a ”încasat” toate loviturile venite din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant a fost atins în momentul în care ultrașii i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani nu i-a băgat în seamă pe suporterii furioși și s-a urcat direct în autocar. Croatul a stat liniștit pe scaun, în autocar, și nu a băgat în seamă scandalul. Mai mult decât atât, Kopic a fost surprins foarte liniștit.

ADVERTISEMENT