Life

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, de ziua lui: “Mă simt fericită și norocoasă”

Antonia a scris, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant pentru Alex Velea, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cântărețul a împlinit 38 de ani.
13.05.2022 | 15:32
Antonia mesaj emotionant pentru Alex Velea de ziua lui Ma simt fericita si norocoasa
Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Alex Velea de ziua lui. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea a împlinit astăzi 38 de ani, iar iubita sa, Antonia, i-a făcut o declarație specială de dragoste pe rețelele sociale. Cei doi sunt împreună de un deceniu și s-au logodit în vara anului trecut.

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, de ziua lui

Antonia a scris un mesaj emoționant pentru partenerul ei, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Alex Velea a împlinit 38 de ani și se poate considera un bărbat împlinit atât în plan personal, cât și profesional.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este foarte fericită alături de Alex Velea, pe care îl consideră, totodată, cel ai bun prieten al ei.

“Astăzi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Mulțumesc pentru tot! Dumnezeu să te binecuvânteze! Te ador!

ADVERTISEMENT

Mă simt atât de fericită și norocoasă că pot împărtăși aceeași pasiune cu tine! Că pot lucra cu cel mai bun prieten al meu.

Cât de minunat este! Acest om a fost în industrie de multă vreme și întotdeauna am admirat munca, dar și talentul dat de Dumnezeu. Îl admir atât de mult și acum…

ADVERTISEMENT

Ceea ce mă atrage cel mai mult este bunătatea, dar și voința lui de a-i ajuta pe alții! Să nu uităm că îmi place felul în care mă tratează și are grijă de mine, plus că mă face tot timpul să râd’.”, a scris Antonia pe Instastory.

Antonia ziua lui Alex Velea
Antonia, mesaj special de ziua lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram

Antonia și Alex Velea sunt logodiți din vara anului trecut, dar încă nu au anunțat când vor face nunta. Au împreună doi băieți, Dominic (7 ani) și Akim (5 ani). Artista mai are o fiică, Maya (11 ani) din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, dezvăluiri despre relația cu Antonia

Antonia și Alex Velea au avut parte și de obstacole în timpul relației lor, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste ele. Se iubesc la fel ca în prima zi și se bucură de viața alături de copiii lor.

Cântărețul a vorbit recent despre relația cu logodnica sa. Cei doi nu au certuri în cuplu, iar relația lor a devenit mai sudată atunci când s-au născut copiii.

Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult, să realizăm că ei sunt centrul Universului nostru și să avem și mai mare grijă de tot ce facem, fiecare pas al carierei noastre. Asta ne asigură traiul și, evident, vrem să le oferim și noi o viață bună.”, a declarat Alex Velea la Vorbește lumea.

Întrebat dacă el și Antonia ar mai vrea copii, Alex Velea a spus că și-ar dori și 100, doar că nu sunt atât de ușor de crescut.

“Noi am vrea să avem 100 de copii, doar că nu sunt așa ușor de crescut.”, a mai declarat cântărețul.

ADVERTISEMENT