Life

Antonia dezvăluie cum a ajuns să facă bani din muzică: “A fost mult mâna destinului”

Antonia și-a construit o carieră foarte frumoasă în ultimii ani, iar acum spune cum a devenit cunoscută în industria muzicală și cum a făcut primii bani.
22.07.2022 | 09:37
Antonia dezvaluie cum a ajuns sa faca bani din muzica A fost mult mana destinului
Antonia, despre primii bani din cariera muzicală. Cântăreața avea numai 18 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Logodnica lui Alex Velea dezvăluie cum a ajuns să facă bani din pasiunea sa pentru care muncește de la vârsta de 18 ani. Artista s-a mutat în România pentru a-și urma visul și a fi una dintre cele mai cunoscute.

Antonia, despre primii bani din cariera muzicală. Cântăreața avea numai 18 ani

Antonia a locuit foarte multă vreme în Statele Unite ale Americii, acolo unde a terminat liceul și a muncit de mică. A fost model, însă muzica a fost cea pe care a iubit-o mai mult, dar cum a făcut primii bani din asta?

ADVERTISEMENT

Cântăreața devenea cunoscută la 18 ani, când datorită unei cunoștințe a ajuns într-un studio de înregistrări. Prima colaborare semnată a fost cu Tom Baxter, artista considerând că destinul a jucat un rol major.

„Cariera muzicală era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România. Cred că a fost mult mâna destinului. Adică nu pot să spun că aveam un obiectiv din a începe o carieră muzicală în România.

ADVERTISEMENT

Chiar nu am venit deloc cu acest gând. Dar așa a fost să fie. Printr-o cunoștință, am ajuns la studio la Tom Boxer, care căuta o voce pentru niște piese pe care urma să le lanseze.

Am mers să trag voci și așa mi-am început cariera muzicală, cu Roses On Fire și apoi Morena”, a declarat Antonia într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Antonia, carieră de succes fără compromisuri

Antonia are o carieră de succes pentru care a muncit din greu. A lansat foarte multe piese muzicale, are la activ numeroase concerte în țară și în străinătate și spune că niciodată nu a făcut compromisuri pentru muzică.

O duce foarte bine din punct de vedere profesional și nu se poate plânge din acest punct de vedere. În plus, frumoasa brunetă are o viață personală care o împlinește, fiind mama a trei copii: o fată și doi băieți.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu se mai gândește să aducă pe lume încă un copil, în prezent concentrându-se la planurile pentru nunta cu Alex Velea. Ceremonia va avea loc după 10 ani de relație.

ADVERTISEMENT