Life

Antonia, mesaj controversat la adresa celor care o urmăresc: ”Vă dați de gol că sunteți frustrați rău!”

Antonia, postare neașteptată pentru toți internauții care o critică aspru. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea pe Internet.
01.10.2023 | 22:40
Antonia mesaj controversat la adresa celor care o urmaresc Va dati de gol ca sunteti frustrati rau
Antonia, postare neașteptată pentru internauții care o critică aspru. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a transmis un mesaj controversat la adresa celor care o urmăresc. Îndrăgita cântăreață consideră că unii se dau de gol că sunt frustrați rău dacă își răpesc din timp pentru a lansa astfel de săgeți.

Antonia, postare neașteptată pentru internauții care o critică aspru. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea

Antonia a lăsat o postare neașteptată pentru internauții care o critică aspru. Cum a reacționat iubita lui Alex Velea după ce a primit mai multe comentarii neplăcute la o filmare în care face o provocare de pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Renumita artistă nu a trecut nepăsătoare peste mesajele primite de la oameni și a răbufnit. Mai mult, vedeta nu poate înțelege de unde vine răutatea unora dintre persoanele care scrolează pe rețelele de socializare.

„Cam cât de lame sunt toți oamenii care încă comentează cu hate în 2024… vă plictisiți grav… să comentezi cu așa ură sub formă de ironie sincer este penibil… ce vreți să demonstrați făcând asta, că sunteți mai «presus», mai «deștepți» mai ce?

ADVERTISEMENT

Mai degrabă vă dați de gol că sunteți frustrați rău! Ce om inteligent își ia din timp să îmi comenteze aici pe Instagram sau pe internet în general! E ceva rău cu voi… încerc să înțeleg ce vreți? Câștigați un premiu?

Vă simțiți mai bine dacă luați pe cineva la mișto, în sensul în care vă hrăniți ego-ul făcând așa ceva? Știu că nu ar trebui să bag în seamă genul ăsta de gunoi, dar încă mă uimesc unii…. prayers up for them”, a scris Antonia într-un comentariu de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Antonia, criticată pentru postările sale

Antonia este criticată frecvent pentru postările pe care le face pe social media. Logodnica lui Alex Velea nu stă cu mâinile în sân când este aruncată în gura lupului și de multe ori susține că nu vrea să fie o victimă.

Când a fost numită fake a răspuns, de asemenea, pe măsură. Vedeta nu acceptă atunci când citește comentariile neplăcute și le propune oamenilor să nu o mai urmărească dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, celebra artistă preferă să nu mai apară în emisiuni și să se concentreze numai pe cariera muzicală. Antonia s-a lansat în industrie în anul 2010, când a cunoscut celebritatea la scurt timp după revenirea din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT
Tags: