Life

Antonia, schimbare de look spectaculoasă! A revenit la blondul de altădată

01.06.2020 | 18:02
Antonia schimbare de look spectaculoasa A revenit la blondul de altadata
ADVERTISEMENT

Înaintea mult așteptatului concert drive-in de la Romexpo, prima sa întâlnire cu fanii după mai bine de trei luni de izolare, Antonia a optat pentru o schimbare de look care îi va lăsa pe toți cu gura căscată. Îndrăgita artistă a hotărât să revină la blondul de odinioară, însă își dorește ca transformarea să se producă treptat, motiv pentru care acum și-a vopsit doar două șuvițe.

Antonia și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat fanii

Cu toate că Antonia nu și-a vopsit tot părul, impactul este destul de puternic și lasă impresia unei schimbări radicale. În plus, judecând după sutele de like-uri pe care le-a primit fotografia postată recent pe rețelele de socializare, putem spune că internauții apreciază ideea frumoasei cântărețe.

ADVERTISEMENT
Artista și-a vopsit câteva șuvițe și vrea să revină la blondul de altădată. Sursa foto: Instagram
Artista și-a vopsit câteva șuvițe și vrea să revină la blondul de altădată. Sursa foto: Instagram

Ești foarte frumoasă, îmi place”, „Așa da. Te întinerește mult și ești chiar mai angelică”, „Îți stă bombă”, „Nu-mi vine să cred că ai trei copii. Arăți splendid” sau „Doamne, cât de bine îți stă. Felicitări. Ești de o frumusețe rară”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Alex Velea sare în apărarea iubitei sale, după ce aceasta a fost ironizată de Abi Talent

Și dacă vă gândeați că perioada de izolare din pricina coronavirusului este suficientă pentru a pune capăt conflictului dintre Abi Talent și Alex Velea, ei bine, trebuie să știți că schimbul de replici a devenit chiar mai încins ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că tânărul care se autoproclamă „Rege pă România” a avut „îndrăzneala” să se lege atât de iubita sa, Antonia, cât și de copiii pe care cei doi îi au împreună.

Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano/ V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea/Iau toate vedetele din țară la mișto/ Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto/

ADVERTISEMENT

Frumoasa și bestia, Velea și Antonia/ Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia/ E timpul ca Velea să facă un test AND/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui”, sunt versurile melodiei lansate recent de controversatul trapper.

În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut.

ADVERTISEMENT

Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, i-a transmis Alex Velea lui Abi Talent.

ADVERTISEMENT