Life

Cum trec Antonia și Alex Velea peste certuri. Artista a dezvăluit ce relație are cu tatăl băieților ei

Antonia și Alex Velea (38 de ani) au o relație de lungă durată, frumoasa brunetă în vârstă de 33 de ani precizând cum trece peste momentele mai puțin plăcute.
21.06.2022 | 10:50
Cum trec Antonia si Alex Velea peste certuri Artista a dezvaluit ce relatie are cu tatal baietilor ei
Cum depășesc Antonia și Alex Velea momentele dificile. Sunt împreună de aproape 10 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus cum depășește certurile cu tatăl băieților ei, Dominic și Achim. Artista are și o fetiță pe nume Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano. Cum se înțeleg cei doi artiști și care sunt lucrurile care îi leagă.

Cum depășesc Antonia și Alex Velea momentele dificile. Sunt împreună de aproape 10 ani

Antonia spune că iubirea, respectul și comunicarea sunt cuvintele cheie pe care se bazează în relația cu partenerul de viață. De asemenea, faptul că Alex Velea o susține în tot ce face și invers este un alt atuu pentru cei doi cântăreți.

ADVERTISEMENT

Cât despre certurile și discuțiile aprinse pe care le au în cuplu, modelul dezvăluie de la ce pleacă, dar și cum reușesc să le depășească cu brio.

„Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră.

Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a dezvăluit frumoasa brunetă într-un interviu pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT

Antonia recunoaște că gelozia își are locul în povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Alex Velea de aproape 10 ani. Cântăreața susține că acest sentiment are întotdeauna o limită „plăcută” care arată că îi pasă de celălalt.

Antonia, detalii despre nunta cu logodnicul ei, Alex Velea

Antonia și artistul formează un cuplu solid și frumos de foarte multă vreme, au doi băieți împreună și se pregătesc să facă pasul cel mare. Vedeta a amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, dar acum face planurile.

ADVERTISEMENT

„Nu am intrat în foarte multe detalii organizatorice, știm că vrem să ne fie alături oamenii foarte apropiați. Nu ne-am gândit la locație.

Pentru rochie voi începe căutarea mai aproape de eveniment”, a mai spus artista, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT