Sport

Antonio Sefer, 8 ore în buncăr din cauza războiului: ”Am colegi care sunt pe front”

Antonio Sefer a trecut prin momente de groază când a început conflictul armat dintre israelieni și palestinieni și a fost nevoit să se ascundă în buncăr din cauza războiului.
24.10.2023 | 22:40
Antonio Sefer 8 ore in buncar din cauza razboiului Am colegi care sunt pe front
Antonio Sefer a trecut prin momente de groază când a început conflictul armat dintre israelieni și palestinieni și a fost nevoit să se ascundă în buncăr din cauza războiului. Sursă foto: Facebook@hapoelbeersheva
ADVERTISEMENT

Mijlocașul a ajuns în această vară la Hapoel Beer Sheva, FANATIK anunțând la acel moment că Rapid va încasa 300.000 de euro pentru cedarea sa. Însă, el a avut ghinionul să fie prins în teribilele atacuri ale Hamas.

Prins în războiul din Israel, Antonio Sefer s-a ascuns în buncăr

Întors în țară după ce a fost martor la începutul războiului din Israel, Antonio Sefer a mărturisit că a fost extrem de speriat de atacurile palestinienilor și chiar a stat ascuns timp de 8 ore într-un buncăr.

ADVERTISEMENT

”Eram în pat. Prima dată am crezut că visez când am auzit sirenele. După câteva secunde am fugit în buncăr, alături de iubita mea. Am stat acolo cam 8 ore. Au mai fost două vecine cu noi.

Fiecare apartament și casă de acolo are un buncăr. Aveam un pat, un televizor, poți să stai acolo cât timp este război și se aud sirenele. Am colegi care sunt în război, sunt pe front, sunt cu arma în mână.

ADVERTISEMENT

Sunt niște oameni grozavi, sunt niște patrioți, își iubesc țara. Țin zilnic legătura cu ei. Suntem în anul 2023 și speram să fim mai liniștiți și să oferim mai multă iubire decât războaie și ură”, a declarat Sefer, pentru as.ro.

Sefer se antrenează cu Rapid

De când s-a întors în România, jucătorul lui Hapoel Beer Sheva se antrenează alături de fosta sa echipă, Rapid. ”Sunt antrenamente pe care nu poți să le faci împreună cu echipa. Au făcut eforturi și țin să le mulțumesc”, a spus Antonio Sefer.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani speră ca războiul să se încheie cât mai repede și să se poată întoarce la echipa sa. În ciuda conflictului armat din zonă, israelienii ar vrea să reia campionatul în maxim o lună.

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA faptul că Antonio Sefer ar putea pleca de la Hapoel Beer Sheva„Avem jucători care merg în Israel. Unii dintre ei sunt de perspectivă și nu își găsesc locul. Păun pleacă, Sefer chiar dacă marchează nu îi e ușor.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt la Beer Sheva. Eu știu de la oameni din conducerea clubului că Sefer a fost propus la șapte echipe în Israel. Au vrut să îl dea împrumut. Și l-au luat în vară, în iunie. Din cele șapte echipe, niciuna nu și-a manifestat un interes real pentru el”.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor