Sport

Oficial! Antonio Sefer s-a transferat în Israel! Ce sumă încasează Rapid și reacția fotbalistului. Update Exclusiv

Rapid l-a vândut pe Antonio Sefer în Israel la Hapoel Beer Sheva. Din informațiile FANATIK, giuleștenii vor încasa 300.000 de euro din transferul mijlocașului.
12.06.2023 | 17:52
Oficial Antonio Sefer sa transferat in Israel Ce suma incaseaza Rapid si reactia fotbalistului Update Exclusiv
Oficial! Antonio Sefer s-a transferat în Israel! Ce sumă încasează Rapid și reacția fotbalistului. FOTO: Twitter Hapoel Beer Sheva
ADVERTISEMENT
12-06-2023
14:55

Antonio Sefer după transferul în Israel: „Deja am primit mesaje de la fani”

Antonio Sefer a oferit o primă reacție după ce a devenit oficial fotbalistul lui Hapoel Beer Sheva. Fostul rapidist abia așteaptă să facă cunoștință cu fanii grupării israeliene.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Hapoel Beer Sheva și că pot începe un nou capitol din cariera mea. Deja am primit mesaje de la fani, abia aștept să-i întâlnesc.

Sunt nerăbdător să revin pe gazon și să trăim experiențe superbe împreună”, a spus Antonio Sefer.

12-06-2023
14:13

Rapid a anunţat transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer este de luni fotbalistul lui Hapoel Beer Sheva, după ce Rapid şi-a luat la revedere de la mijlocaşul ofensiv de 23 de ani. FANATIK a anunţat în exclusivitate că giuleştenii vor încasa 300.000 de euro de pe urma acestui transfer.

“Unul dintre cei mai vechi jucători ai Rapidului, Antonio Sefer, s-a transferat astăzi în prima ligă israeliană, la Hapoel Beer Sheva. Toni a trăit alături de Rapid momente superbe, promovările din Liga 3 și Liga 2, fiind mai mereu un om de bază. 141 de meciuri a adunat “șeptarul” nostru în tricoul alb-vișiniu, reușind 19 goluri și 17 pase decisive. Mulțumim pentru tot, Toni! Îți urăm mult succes și rămâi mereu unul dintre noi”, a fost anunţul făcut de Rapid.

Rapid București este una dintre cele mai active echipe din mercato în acest moment. Giuleștenii vor să se lupte la titlu și speră să semneze mai multe nume importante din fotbalul românesc în această vară.

Rapid l-a vândut pe Antonio Sefer în Israel! Giuleștenii iau 300.000 de euro

Dar, echipa lui Mutu punctează și la capitolul plecări. Antonio Sefer este în Israel și va semna cu Hapoel Beer Sheva, echipă care l-a dorit insistent și vara trecută, dar mutarea a căzut din cauza pretențiilor jucătorului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Rapid va încasa 300.000 de euro de pe urma transferului lui Antonio Sefer în Israel. Mijlocașul ofensiv a jucat 40 de meciuri pentru giuleșteni în sezonul recent încheiat și a marcat 6 goluri.

Antonio Sefer a fost în stagiunea precedentă un jucător eligibil U-21, dar începând cu sezonul viitor va ieși de pe această listă. Era un atu important pentru Adrian Mutu, pe care l-ar fi pierdut odată cu acest sezon chiar dacă Sefer rămânea la club.

ADVERTISEMENT

Vara trecută, transferul a fost blocat de pretențiile jucătorului: “Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună!”

Informaţia despre transferul lui Antonio Sefer în Israel a fost publicată de Playsport. Vara trecută, Hapoel Beer Sheva a vrut să îl transfere pe Sefer și chiar dacă cele două cluburi s-au înțeles asupra transferului, mutarea a căzut din cauza pretențiilor fotbalistului.

Din informațiile noastre, mama fotbalistului ar fi cerut un salariu uriaș pentru fiul ei, care a blocat tratativele și Sefer a mai rămas un an la Rapid:

ADVERTISEMENT

„Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună! Nu merge în Israel dacă nu sunteți de acord. Acestea sunt pretențiile noastre”, ar fi fost cuvintele care au blocat, măcar temporar, transferul lui Antonio Sefer de la Rapid la Beer Sheva.

Rapid, activă pe piaţa transferurilor!

La capitolul veniri, Rapid i-a acontat pe Răzvan Oaidă, venit după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, Christopher Braun, transferat de la CFR Cluj şi Omar El Sawy, luat de la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Giuleştenii au vrut să fortifice mijlocul terenului şi să îl transfere şi pe Malcom Edjouma de la FCSB. Dar patronul Gigi Becali le-a transmis giuleştenilor că trebuie să plătească cel puţin 1,5 milioane de euro pentru fotbalist.

  • 23 de ani are Antonio Sefer
  • 300.000 de euro încasează Rapidul pentru transfer
ADVERTISEMENT