Sport

Antonio Sefer, gafă încredibilă în derby-ul etapei din Israel! Românul a fost eliminat după doar 6 minute de joc

Antonio Sefer, fostul jucător al celor de la Rapid București, a fost eliminat în minutul 6 al derby-ului etapei din Israel.
30.03.2024 | 17:30
Antonio Sefer gafa incredibila in derbyul etapei din Israel Romanul a fost eliminat dupa doar 6 minute de joc
Antonio Sefer, gafă încredibilă în derby-ul etapei din Israel! Românul a fost eliminat după doar 6 minute de joc. sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer, Hapoel Beer Sheva, a intrat la cabine mult mai devreme decât s-ar fi așteptat în derby-ul cu Hapoel Haifa. Jucătorul român a fost eliminat în minutul 6 al partidei.

Motivul pentru care Antonio Sefer a văzut cartonașul roșu

Fostul jucător al celor de la Rapid a văzut direct cartonașul roșu după o intrare cu piciorul ridicat, obligându-l astfel pe arbitrul partidei, Ore Grinfeld, să-l trimită la cabine după doar 6 minute.

ADVERTISEMENT

Centralul partidei nu a verificat faza la VAR, iar acest lucru i-a înfuriat pe fanii lui Hapoel Beer Sheva. Meciul între cele două are o încărcătură emoțională ridicată, având în vedere că cele două sunt rivale. Plus de asta, echipa lui Sefer se afla pe locul 3, în schimb ce Hapoel Haifa se află pe locul 4, iar o victorie în fața celor de la Hapoel Beer Sheva i-ar fi propulsat pe podium.

Hapoel Beer Sheva a reușit să se impună, până la urmă, în derby-ul cu Hapoel Haifa, după o victorie cu scorul de 2-1. Echipa lui Antonio Sefer, în ciuda faptului că a jucat în 10 oameni încă din primele 10 minute, a reușit să marcheze de două ori.

ADVERTISEMENT

Alon Turgeman a reușit să deschidă scorul pentru echipa aflată pe locul 3. Hapoel Haifa a reușit să egaleze în minutul 55, dar nu a fost de ajuns. Hapoel Beer Sheva a dat lovitura în minutul 77, când Artur Shushenachev a marcat pentru 2-1, reușind să stabilească astfel rezultatul final.

Statisticile lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer are parte de cel mai bun sezon al carierei în Israel. Fostul jucător al Rapidului este în top 10 cei mai buni fotbaliști ai campionatului și lucrul acesta se simte și pe teren. Internaționalul din România a reușit să marcheze de 6 ori și a oferit 7 pase decisive în cele 26 de meciuri jucate până în prezent.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, jucătorul în vârstă de 23 de ani, care a trecut prin momente dificile din cauza războiului din Israel, a fost lăudat în presa internațională, mai ales după victoria din derby-ul cu Maccabi Haifa, derby în care Sefer a reușit să deschidă scorul.

“Cine mai își amintește că acum o lună Hapoel Beer Sheva era o echipă în criză? Jucătorii au câștigat în încredere și au avut o evoluție excelentă. 

ADVERTISEMENT

Peste toți, încă o dată, a fost Antonio Sefer, care se dovedește unul dintre cei mai buni străini în acest sezon”, au scris cei de la sport5.il.

“Românul Antonio Sefer a marcat primul gol al meciului și a spart gheața. A ajuns la șase reușite, iar echipa are un randament extraordinar cu el”, au notat și cei de la one.co.il.

ADVERTISEMENT