Sport

Antrenorul care a câştigat trei trofee la CFR Cluj, prezenţă surpriză la Universitatea Craiova – Farul! I-a acuzat pe şefii campioanei după plecarea din România. Video exclusiv

Toni Conceicao, antrenorul care a câştigat două Cupe şi o Supercupă a României, a fost prezent în tribune la meciul dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, din play-off.
13.05.2023 | 21:48
Antrenorul care a castigat trei trofee la CFR Cluj prezenta surpriza la Universitatea Craiova  Farul Ia acuzat pe sefii campioanei dupa plecarea din Romania Video exclusiv
Antrenorul care a câştigat trei trofee la CFR Cluj, prezenţă surpriză la U Craiova - Farul! I-a acuzat pe şefii campioanei după plecarea din România. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa poate să ia o opţiune serioasă la titlu dacă va învinge pe terenul Universităţii Craiova. Aproximativ 15.000 de oameni au fost în tribunele stadionului “Ion Oblemenco”, dar în tribuna oficială a fost şi o prezenţă surpriză.

Antrenorul care a câştigat trei trofee la CFR Cluj, prezenţă surpriză la Universitatea Craiova – Farul!

Toni Conceicao, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, a fost oaspetele lui Marcel Popescu, care a făcut parte din conducerea Universităţii Craiova până de curând. Portughezul a zâmbit la cameră, dar nu a vrut să dea declaraţii la intrarea în stadion.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Toni Conceicao a fost în trei mandate la CFR Cluj, în 2009, în sezonul 2015-2016 şi în 2018-2019. A câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă cu ardelenii, fiind foarte supărat după ultima experienţă în România.

Conceicao, dat afară de la CFR Cluj când echipa era pe primul loc!

La începutul anului 2019 a fost demis de la cârma campioanei României, deşi CFR Cluj era pe primul loc. A fost înlocuit de Alin Minteuan, cel care a asigurat interimatul până la revenirea lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

După acea experienţă a acordat un interviu în presa portugheză în care acuza că la CFR Cluj, finanţatorul se implică în activitatea echipei, spunând că au inventat o scuză să îl dea afară:

“Este o ţară în care mi-a plăcut să trăiesc, chiar dacă mentalitatea nu este întotdeauna cea mai corectă. Acest lucru dă naştere la situaţii bizare. Eu şi staff-ul meu am fost concediaţi când echipa era pe primul loc în campionat.

ADVERTISEMENT

Asemenea lucruri nu sunt normale. Pot să mărturisesc că, cu o săptămână înainte de această întâmplare, preşedintele clubului ne-a sunat şi ne-a spus că vrea să mai continuăm şi pe următorii cinci ani.

“Nu pot să accept să apară intervenţii în activitatea tehnică a echipei”

Inventează ceva, cu siguranţă, să ne dea afară. După ceva timp, preşedintele celor de la Cluj m-a sunat şi mi-a spus că a greşit că a renunţat la noi. Oamenii mă cunosc ca antrenor, cred că am deja o cariera destul de lungă, care vorbeşte de la sine.

ADVERTISEMENT

Nu pot să accept să apară intervenţii în activitatea tehnică a echipei, apăr independenţa şi libertatea. Nu pot să ţin partea deciziilor cu care nu sunt de acord. N-am făcut-o şi nu o voi face niciodată”, a spus Conceicao.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,75 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT