Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunțat cum va sărbători titlul cu FCSB. „Când intră banul” Ce va face la meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali a susținut o conferință de presă la Palat și a dezvăluit când va sărbători titlul cu FCSB și ce va face la meciul cu CFR Cluj.
23.04.2024 | 09:15
Gigi Becali a anuntat cum va sarbatori titlul cu FCSB Cand intra banul Ce va face la meciul cu CFR Cluj
Gigi Becali, despre sărbătorirea titlului cu FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Formația lui Gigi Becali va putea sărbători titlul la meciul FCSB – CFR Cluj, programat în runda 9 din play-off-ul SuperLigii. Becali a anunțat ce va face în duelul cu ardelenii din penultimul meci de campionat din acest sezon.

Gigi Becali a anunțat cum va sărbători titlul cu FCSB. „Când intră banul” Ce va face la meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali a anunțat că nu va sărbători titlul cu FCSB și nici nu va merge la meciul cu CFR Cluj din runda 9 a play-off-ului SuperLigii. Patronul liderului susține că va sărbători atunci când echipa va intra în Champions League și că va merge la meciuri.

ADVERTISEMENT

“Nu merg la meciul cu CFR să sărbătoresc. Eu nu o să sărbătoresc. Știți când o să sărbătoresc eu? Atunci când o să dea 10 milioane de euro. Atunci merg și sărbătoresc. Eu sărbătoresc când iau banul.

Atunci sărbătoresc eu. Clubul și jucătorii trebuie să sărbătorească când vor lua titlul. Am jucat eu fotbal? Am luat eu medalie? Nu iau eu medalie.

ADVERTISEMENT

Când sărbătoresc eu? Când iau banul. Eu sărbătoresc dacă intrăm în Liga Campionilor. După aia o să vin și eu la fiecare meci să mă relaxez.

Dacă intru acolo nu mai am emoții. Asta e. Ai intrat, ai luat banul, nu mai e problemă. Ce o vrea Domnul să fie”, a spus Gigi Becali la conferința de presă de la Palat.

ADVERTISEMENT

“UEFA și FIFA susțin că suntem Steaua”

Finanțatorul celor de la FCSB a mai discutat și despre conflictul cu CSA Steaua. Gigi Becali speră că lucrurile vor reveni la normal, dar este conștient că este foarte greu acest lucru în România.

“Trebuie să se rezolve o dată (n.r. cu CSA Steaua). În țara asta tot ce e bun trebuie să stricăm sau să desființăm. Am adus foarte mulți bani din calificări, din tot.

ADVERTISEMENT

Nu e nimeni în țara asta care să facă și să pună piciorul în prag. Ca guvern trebuie să rezolvi problemele oamenilor. Bagă bețe în roate.

Stau cu o echipă care nu poate să promoveze. UEFA și FIFA susțin că suntem Steaua, aici nu e așa”, a mai spus patronul celor de la FCSB la conferința de presă de după meciul cu Rapid.

Gigi Becali, despre sărbătorirea titlului cu FCSB

ADVERTISEMENT