Sport

Spotlight Superliga revine marți, 23 aprilie, de la ora 15:00. Alin Grigore și invitatul său analizează controversele ultimei etape

Spotlight Superliga revine pe micile ecrane marți, 23 aprilie, de la ora 15:00, EXCLUSIV pe FANATIK.ro. Moderatorul Alin Grigore îl are invitat pe antrenorul Augustin Călin.
22.04.2024 | 23:58
Spotlight Superliga revine marti 23 aprilie de la ora 1500 Alin Grigore si invitatul sau analizeaza controversele ultimei etape
Spotlight Superliga revine marți, 23 aprilie, de la ora 15:00
ADVERTISEMENT

Spotlight Superliga revine cu o nouă ediție incendiară marți, 23 aprilie, de la ora 15:00, în exclusivitate pe site-ul FANATIK.ro și a doua zi pe canalul de YouTube FANATIK.

Spotlight Superliga revine marți, 23 aprilie, de la ora 15:00. Alin Grigore și invitatul său analizează controversele ultimei etape

Alin Grigore și antrenorul Augustin Călin vor analiza ultima etapă din play-off-ul și play-out-ul Superligii. O etapă în care, din nou, n-au lipsit controversele, atât din teren, cât și din afara acestuia.

ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid au remizat pe Arena Națională, 2-2, în fața a peste 45.000 de spectatori, stabilind astfel un nou record pentru acest sezon. Cu toate acestea, fanii roș-albaștrilor au cântat deja „campionii, campionii!”.

În etapa a 5-a din play-off și play-out au ieșit în evidență și arbitrii. Chiar la derby-ul etapei, cel dintre FCSB și Rapid, au existat mai multe faze controversate pe care le vom analiza în direct la Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

De la golurile anulate celor de la FCSB și de la Rapid în prima repriză și până la spectacolul din tribune, totul va fi analizat cu atenție la Spotlight Superliga, emisiunea care aduce în fața voastră cele mai puternice controverse din fotbalul românesc.

Ca de fiecare dată, vor exista o mulțime de exclusivități marca FANATIK pe parcursul emisiunii Spotlight Superliga, care începe marți, de la ora 15:00. Bineînțeles, ne vom delecta și cu poveștile exotice ale lui Augustin Călin.

ADVERTISEMENT

Arbitrii, din nou în centrul atenției în Superliga!

Vom încerca să aflăm ce se întâmplă la Dinamo, echipă care tot pierde puncte în ultimele meciuri pe final de joc, așa cum s-a întâmplat și acum cu FCU Craiova, când partida s-a terminat 1-1.

Costel Gâlcă a revenit în Superliga și a făcut-o în stil de mare antrenor. Universitatea Craiova a câștigat cu Sepsi și Gâlcă „l-a readus la viață” pe Andrei Ivan, care a marcat după 8 luni de secetă. Și la acest meci au existat discuții legate de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Emisiunea anterioară Spotlight Superliga, emisiune marca FANATIK, poate fi urmărită AICI! În fiecare marți, de la ora 15:00, are loc emisiunea Spotlight Superliga, EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT