Sport

Antrenorul FCSB, comparație între FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova: „Unii și-au atins forma, ceilalți încă se caută”. Video

Leo Strizu (55 de ani), antrenorul FCSB-ului, a analizat evoluțiile celor de la Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948. Cineva va fi deranjat de declarații.
18.02.2023 | 14:56
Antrenorul FCSB comparatie intre FC U Craiova 1948 si Universitatea Craiova Unii siau atins forma ceilalti inca se cauta Video
Universitatea Craiova are 14 puncte în clasament peste FC U Craiova 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova este capul de afiș din acest final de sezon regulat, iar FANATIK a aflat câți spectatori vor fi prezenți pe Arena Națională.

Leo Strizu, declarații surprinzătoare despre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948: „Ne obligă să avem un respect deosebit”

Leo Strizu a prefațat meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Antrenorul e de părere că echipa lui Mihai Rotaru nu e la potențial maxim: „Istoria acestui oraș, legată de fotbal, ne obligă să avem un respect deosebit. În comparație cu cei de la FCU, care și-au atins forma, elevii lui Neagoe încă au nevoie de liniște pentru a ajunge la cele mai bune evoluții”.

ADVERTISEMENT

Despre echipa lui Adrian Mititelu spune însă că a atins vârful, iar Gigi Becali declara că joacă mai bine decât FCSB: „Dacă cealaltă echipă și-a concretizat jocul și are o formă foarte bună, echipa lui Neagoe își caută liniștea și forma care să o facă să-și atingă obiectivul”.

Victoria cu CFR Cluj va conta cu siguranță în moralul echipei, lucru punctat și de Strizu: „Universitatea Craiova vine după un rezultat bun. Trebuie să ținem cont de evoluția bună. Are jucători buni. Contează foarte mult rezultatul din ultimul meci, cu CFR. Le dă aripi jucătorilor”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu e convins că FCSB e departe de potențialul maxim: „Noi vrem să etalăm un joc sigur și să fim concentrați pentru a lua cele 3 puncte. Trebuie să avem același joc bun. Nu știu dacă FCSB e la forma maximă, Dar avem convingerea că putem îmbunătăți jocul mult mai mult”.

Gigi Becali se teme de Craiova lui Adrian Mititelu: „Joacă mai frumos decât noi”

Patronul FCSB consideră că FC U Craiova 1948 merită să se califice în play-off: „Părerea mea că două echipe joacă fotbal acum. I-am zis lui Mititelu că va fi în play-off. Am văzut jocul. E chiar mai frumos decât al nostru.

ADVERTISEMENT

Ar fi drept ca FCU Craiova să fie în play-off. Echipa are jucători valoroși, dar sunt delăsători. Dar dacă simt miros de sânge, de play-off, credeți că mai pierd vreun meci?”, a surprins Gigi Becali.

În privința meciului cu Universitatea Craiova, Becali e sigur că FCSB e echipa mai puternică: „La meciul cu Universitatea Craiova se poate întâmpla orice. E ambiție mare. Ca valoare, suntem noi primii, apoi Craiova lui Rotaru. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu așa cred”.

ADVERTISEMENT

FCSB e pe locul trei în campionat, cu 47 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova e pe patru (44 de puncte). Echipa lui Adrian Mititelu e clasată pe poziția a 8-a (30 de puncte), la patru puncte distanță de ultimul loc de play-off ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT