Sport

Câți spectatori au fost pe Național Arena la FCSB – Universitatea Craiova. S-a doborât recordul din acest sezon de SuperLiga? Update exclusiv

Derby-ul de pe Arena Națională dintre FCSB și Universitatea Craiova va atrage mulți suporteri la stadion. Câți fani vor fi prezenți.
19.02.2023 | 21:55
Cati spectatori au fost pe National Arena la FCSB  Universitatea Craiova Sa doborat recordul din acest sezon de SuperLiga Update exclusiv
31.233 e recordul de asistență în acest sezon al FCSB, la derby-ul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-02-2023
19:55

Câți spectatori au fost pe Național Arena la FCSB - U Craiova

FCSB – Universitatea Craiova a suscitat un interes uriaș. Pe Național Arena au asistat 23.427 spectatori la confruntarea din etapa cu numărul 26 din SuperLiga.

Cu toate acestea, partida nu a doborât recordul de asistență din acest campionat. 31.233 de fani au asistat tot pe Național Arena, la FCSB – Rapid 3-1, meci din returul sezonului regulat.

FCSB – Universitatea Craiova este derby-ul etapei a 26-a din SuperLiga, iar jucătorii lui Mihai Pintilii au făcut apel la susporteri să fie prezenți în număr cât mai mare pe Arena Națională.

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că până sâmbătă, 18 februarie, ora 11:00, când s-au deschis casele de bilete de la Național Arena, au fost vândute aproximativ 12.000 de bilete la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Astfel, se așteaptă ca la ora meciului să fie prezenți cel mult 20.000 de spectatori. Recordul de asistență în acest sezon pentru FCSB este de 31.233 de fani și cel mai probabil nu va fi mai doborât cel puțin în acest final de sezon regulat.

Leo Strizu a făcut apel la suporteri la conferința de presă să vină să îi susțină împotriva Universității Craiova: „Ne așteptam datorită rezultatelor bune și ale jocului să aducem foarte, foarte mulți fani la meci. N-aș putea să apreciez câți, dar cred că vom fi susținuți foarte puternic”.

ADVERTISEMENT

Același îndemn a venit și din partea lui Adrian Șut, care le promite fanilor o victorie: „Noi am pregătit foarte bine săptămâna asta, avem încredere că o să câștigăm și ne vom face suporterii fericiți. O să dăm totul ca să îi facem mândri și avem nevoie de ei”.

Galeria FCSB-ului și Peluza Nord Craiova, război deschis înainte de derby

Peluza Nord Craiova i-a atacat pe rivalii din tribune imediat după meciul cu CFR Cluj, când au anunțat detaliile deplasării pentru meciul cu FCSB: „Știința ne oferă șansa unei noi deplasări memorabile la echipa clanului Becali și a arbitrilor, FCSB.

ADVERTISEMENT


Meciul are loc într-o zi cu vreme de primăvară, duminică, la ora 20:00, ceea ce ne obligă, ca olteni, să dominăm atmosfera pe Arena Națională”, au scris ultrașii pe pagina oficială de Facebook. La București vor face deplasarea în jur de 1000 de suporteri, cărora li se vor alătura și alți fani din capitală sau din alte orașe.

Peluza Nord FCSB le-a dat imediat replica rivalilor olteni și cheamă suporterii vicecampioanei României la stadion: „„Duminică de la 20:00 ne vedem în peluză pentru încă un meci important al sezonului! Întâlnim veșnicii țărănuși care fac sărbătoare din fiecare drum la București, una din replicile palide ale unicului NORD!

ADVERTISEMENT

Suntem prezenți și încurajăm echipa așa cum numai noi o facem meci de meci! NU UITAȚI să onorați cum se cuvine orice meci! În peluză se cântă, se sare, se trăiește alături de echipă!

Reguli simple de respectat în peluză:
1. Hanorace, geci NEGRE sau cu echipa!
2. Eșarfe-Fulare-Steaguri la voi (obligatoriu cu brigada/echipa)!
3. URMĂRIȚI&RESPECTAȚI INDICAȚIILE CELOR CARE DAU TONUL LA SCANDĂRI! VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!”, au contraatacat ultrașii FCSB.

  • 31.223 de fani e recordul de spectatori pe Național Arena în acest sezon, la FCSB – Rapid

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT