Sport

Antrenorul lui CSKA 1948, mesaj războinic la plecarea spre România: „Declarațiile lui Becali ne-au enervat”

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, Atanas Ribarski, a avut un mesaj războinic înainte de plecarea spre România. Bulgarul i-a dat replica lui Gigi Becali.
02.08.2023 | 14:19
Antrenorul lui CSKA 1948 mesaj razboinic la plecarea spre Romania Declaratiile lui Becali neau enervat
Atanas Ribarski, antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, a venit cu replica pentru Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CSKA 1948 Sofia a plecat miercuri dimineață spre București pentru meciul retur cu FCSB din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Partida va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:30. Atanas Ribarski, antrenorul bulgarilor, a fost iritat de declarațiile lui Gigi Becali și a venit cu replica.

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, mesaj războinic la plecarea spre România: „Vom arăta cine este cine”

FCSB a câștigat partida tur cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0 pe stadionul „Vasil Levski” din capitala Bulgariei. Partida retur dintre cele două formații va avea loc pe arena „Arcul de Triumf” și se va desfășura fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a susținut pe parcursul „dublei” dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia că bulgarii nu au nicio șansă. Patronul roș-albaștrilor a susținut la FANATIK SUPERLIGA că se lasă de fotbal, dacă echipa sa va fi scoasă din competiție de formația din țara vecină.

Atanas Ribarski, antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, a venit cu replica. „Ne dorim mai multă agresivitate, mai multă încredere și să fim decisivi în careul advers. Noi tratăm fiecare adversar cu respect, nu contează cine este.

ADVERTISEMENT

Așteptările noastre de dinaintea meciului tur au fost justificate și le vom avea și pentru partida retur. Cu siguranță, declarațiile lui Becali ne-au enervat, dar astfel de provocări sunt normale și nu mă afectează prea mult. Vom intra pe teren și vom arăta cine este cine”, a declarat Atanas Ribarski, citat de Trud.

CSKA 1948 Sofia, probleme de lot pentru returul cu FCSB: „Fiecare absent are un impact negativ echipei”

La fel cum s-a întâmplat în meciul tur, CSKA 1948 Sofia nu se va putea la returul cu FCSB pe cel mai valoros jucător, mijlocașul central Ivaylo Chochev. Deși bulgarii pleacă la luptă cu un handicap de un gol, Ribarski are încredere în calificare.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept la un meci european. Da, în tur a fost un rezultat negativ, însă nu este o problemă. Vom intra pe teren și va trebui să marcăm. Nu cred că diferența a fost atât de mare în jocul tur. Sper că acum vom arăta o față corespunzătoare competițiilor europene.

Avem multe probleme cu jucătorii care au accidentări de durată. Ivaylo Chochev este aproape recuperat, însă nu pentru acest meci. Cei care au accidentări de durată sunt în continuare indisponibili.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, fiecare absent are un impact negativ asupra echipei, mai ales dacă vorbim de Chochev, care a fost golgheterul sezonului trecut”, a mai spus Atanas Ribarski.

FC Nordsjaelland așteaptă în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League

Câștigătoarea „dublei” dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va duela pentru un loc în play-off-ul UEFA Conferene League cu vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland.

Nordicii sunt calificați direct în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Prima manșă a „dublei” din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League va avea loc pe 10 august, iar returul o săptămână mai târziu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru „GG și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT