Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenorul Rapidului, despre momentul critic: “Speram să pot răsplăti încrederea lui Şucu!”

Cristiano Bergodi a ajuns la Rapid în această vară, după plecarea lui Adrian Mutu.
09.10.2023 | 22:54
Antrenorul Rapidului despre momentul critic Speram sa pot rasplati increderea lui Sucu
Cristiano Bergodi vrea să îl răsplătească pe Dan Șucu pentru încrederea primită. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian este cel în care fanii din Giulești își spun speranțele că poate aduce primul titlu după 20 de ani în care campionatul a ajuns la FCSB, Dinamo, CFR Cluj, Oțelul Galați, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu și Farul.

Bergodi, mesaj pentru conducerea Rapidului

Cristiano Bergodi spune că el crede Rapid este capabilă să câștige un titlu de campioană în următorii ani și speră să fie el antrenorul care va aduce acest trofeu sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

El este recunoscător pentru încrederea primită din partea patronilor și speră să poată să le răsplătească încrederea celor care l-au numit.

Mai devreme sau mai târziu eu cred că Rapidul poate lua titlul. Cu această conducere se pot face lucruri bune. Se pare că e o normalitate acolo unde sunt, unde lucrez.

ADVERTISEMENT

A fost momentul ăla greu, primele cinci meciuri, mai ales după două înfrângeri la rând, am vorbit unde se poate întări echipa, am vorbit în general. Sper să pot să răsplătesc încrederea primită de la domnul Șucu, de la Daniel Niculae și Victor Angelescu.

Încrederea e importantă, mereu vorbesc cu băieții, dacă nu ai încredere, meciurile sunt altfel. Echipa trebuie să nu ia multe goluri. Dacă joci ofensiv, uneori se lasă spații. Cu Iași au fost două lovituri de colț, cu puțim ghinion pentru că mingea a ricoșat.

ADVERTISEMENT

Echipa arată bine, e ofensivă. Sunt fost fundaș, e normal că e frustrant că luăm multe goluri”, a spus Cristiano Bergodi, la FANATIK SUPERLIGA.

Bergodi va fi șef de galerie dacă Rapid ia titlul

Cristiano Bergodi anunță că dacă elevii lui vor deveni campioni, el va fi șef de galerie la sărbătoarea de titlu. Ar fi primul trofeu de campionat din CV-ul lui.

ADVERTISEMENT

Noi ne gândim să facem cât mai bine în fiecare meci. Eu sunt un tip ambițios, dar în general îmi place echilibrul. Mă gândesc că am un lot bun. Obiectivul e locul 1-3, nu e ușor titlul. Dar cine știe?

Încet, încet, meci după meci, poate nu se îndepărtează FCSB. CFR a făcut o remiză ieri. Pe parcursul unui campionat se pierd puncte. În play-off e un mini campionat diferit. Deci, se poate întâmpla orice. Noi jucăm, creăm, dar trebuie făcut mai bine.

(n.r. – dacă luați titlul, intrați definitiv în galeria Rapidului) Mă duc în galerie. O să fiu șef de galerie (n.r. – râde). Ar fi un vis. Mai devreme sau mai târziu, cred că Rapid poate câștiga un titlu.

Cu o conducere care face lucruri bune. E o normalitate acolo unde lucrez. După primele meciuri mai grele ne-am întâlnit la masă, am vorbit unde se poate întări echipa și așa s-a întâmplat.

Mă bucur de încrederea pe care mi-au dat-o domnul Șucu, Daniel Niculae și Victor Angelescu”, a declarat Cristiano Bergodi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Antrenorul Rapidului, despre momentul critic: “Speram să pot răsplăti încrederea lui Şucu!”

ADVERTISEMENT