Sport

Antrenorul Slaviei Praga o desconsideră pe CFR Cluj: „Nu e interesantă!”

Jindrich Trpisosky, antrenorul Slaviei Praga, o desconsideră pe CFR Cluj după ce echipa lui Dan Petrescu a ajuns în aceeași grupă de Conference League cu cehii.
26.08.2022 | 20:30
Antrenorul Slaviei Praga o desconsidera pe CFR Cluj Nu e interesanta
Antrenorul Slaviei Praga o desconsideră pe CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Slaviei consideră că CFR Cluj nu poate să îi surprindă, ținând cont că majoritatea jucătorilor din echipa de start nu au mai fost schimbați, la fel ca și antrenorul Dan Petrescu.

Antrenorul Slaviei Praga o desconsideră pe CFR Cluj

Jindrich Trpisosky, antrenorul Slaviei Praga, o desconsideră pe CFR Cluj după tragerea la sorți a grupelor Conference League, explicând faptul că echipa lui Dan Petrescu nu poate să îl surprindă:

ADVERTISEMENT

„O luăm ca atare. Ne pare rău că nu există o echipă care să fie interesantă pentru fani, cineva cu un nume mare. Dar ei au venit să ne susțină în preliminarii, așa că eu cred că ne vor impulsiona să trecem de grupă

Au același antrenor și mulți dintre aceiași jucători, cunoaștem mediul de acolo, știm în ce ne băgăm. Își mențin în continuare performanța, au câștigat din nou titlul cu o diferență mare”.

ADVERTISEMENT

„Amintirile de la ultimul meci sunt plăcute, antrenorul și mediul au fost plăcute, dar, așa cum am spus, preferăm echipele cu care nu am mai jucat.

Este un minus, dar pe de altă parte avem amintiri frumoase și știm ce ne așteaptă”, a mai spus antrenorul cehilor.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a bucurat în stilul caracteristic după calificarea în Conference League

Dan Petrescu a fost bucuros după victoria CFR-ului în fața lui Maribor, scor 1-0, însă a avut duelul său cu un suporter, pe care l-a numit „idiot”, dar și cu prietenii lui care l-au contestat.

„Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva. În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea.

ADVERTISEMENT

Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea.

Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT