Sport

Anul Nou i-a prins în Maldive. Cum au petrecut jucătorii Universității Craiova de Revelion

Anul Nou i-a împrăștiat pe jucătorii Universității Craiova peste tot peste glob. Vladimir Screciu și Ștefan Baiaram au sărbătorit trecerea între ani în 2024 în Maldive.
01.01.2024 | 15:45
Anul Nou i-a prins în Maldive. Cum au petrecut jucătorii Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” lui Ivaylo Petev au profitat la maximum de zilele libere pe care le-au avut la dispoziție după UTA Arad – Universitatea Craiova, scor 2-2. Fotbaliștii au petrecut și acasă, însă majoritatea dintre ei au sărbătorit Anul Nou în afara țării, iar destinația preferată a fost Maldive.

Anul Nou i-a prins în Maldive. Cum au petrecut jucătorii Universității Craiova

Sărbătorile de iarnă i-au răspândit pe „alb-albaștri” peste tot în lume, însă elevii lui Ivaylo Petev nu au neglijat nici forma sportivă în pauza competițională. Andrei Ivan și Ștefan Baiaram au tras din greu în sală pentru a reveni la cea mai bună variantă în 2024.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a zburat din Paris spre Londra pentru a sărbători trecerea între ani și a ieșit la alergat pe stradă pentru a se întreține în formă. Spre deosebire de fostul golgheter al Universității Craiova, Ștefan Baiaram a părăsit Europa pentru o temperatură mult mai mare.

După Viena, Ștefan Baiaram s-a deplasat în Maldive pentru a petrece departe de casă de Anul Nou. Acesta și-a sărbătorit și ziua de naștere împreună cu iubita lui, cea care l-a ajutat să treacă peste accidentările dure din anul trecut.

ADVERTISEMENT

Și Vladimr Screciu a petrecut în Maldive înaintea revenirii în România. Universitatea Craiova se va reuni pe 3 ianuarie, iar pe 15 în aceeași lună se vor întoarcă în țară din Antalya pentru a pregăti derby-urile cu Farul Constanța și FCSB.

Cum a petrecut Pyry Soiri, transferul Universității Craiova anunțat de FANATIK. Jasmin Kurtic a mers la Dubai

Pyry Soiri s-a transferat la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Internaționalul finlandez a petrecut de Anul Nou într-un cadru restrâns lângă cei apropiați înainte să ajungă sub comanda lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Basilio Ndong s-a întors în Guineea Ecuatorială pentru un An Nou de vis lângă familia sa pe care o vizitează de câte ori are ocazia. Fundașul stânga al Universității Craiova a și împărțit cadouri pentru copiii din orașul său natal.

Jasmin Kurtic nu a stat mult pe gânduri pentru a-și alege destinația în care va petrece Anul Nou, iar mijlocașul cu aproape 300 de meciuri în Seria A a mers în Dubai. Acesta s-a plimbat în deșertul din Emiratele Unite Arabe împreună cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă a mers mai aproape de România față de colegii săi de la Universitatea Craiova și a ales Italia. Proaspăt căsătorit, Alex Ișfan a mers în Germania cu iubita sa, Ana, care în 2024 așteaptă să aducă pe lume primul lor copil.

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul "X solist" la partida Universitatea Craiova - Farul