Sport

Anul Nou în alb și albastru. Promisiune pentru fanii Universității Craiova: „Bucuria voastră va fi un trofeu!” Video

Elevii lui Ivaylo Petev le-au urat „la mulți ani” suporterilor Universității Craiova înaintea trecerii în 2024. Mihai Căpățînă a avut un mesaj clar pentru „alb-albaștrii”.
31.12.2023 | 12:50
Anul Nou in alb si albastru Promisiune pentru fanii Universitatii Craiova Bucuria voastra va fi un trofeu Video
Anul Nou în alb și albastru. Mesaj clar: „Îmi doresc din tot sufletul”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” își păstrează speranțele pentru un 2024 mult mai bun sub comanda lui Ivaylo Petev, iar Mihai Căpățînă își dorește un trofeu cu Universitatea Craiova la sfârșitul sezonului. David Lazar, Alex Crețu, Laurențiu Popescu, Ștefan Baiaram și Elvir Koljic au avut urări speciale pentru suporteri de Anul Nou.

Anul Nou în alb și albastru. Mesajele jucătorilor Universității Craiova: „Ne vedem cu bine în 2024”

Elevii lui Ivaylo Petev și-au făcut timp liber din vacanțele exotice de sărbători pentru a le ura un călduros „la mulți ani” suporterilor din Bănie. Ștefan Baiaram își sărbătorește și ziua de naștere în Maldive, acolo unde este împreună cu iubita sa, Cristina Răduț.

ADVERTISEMENT

David Lazar a fost primul dintre „alb-albaștrii” care au început seria urărilor de Anul Nou pentru suporterii Universității Craiova: „Vă salut leilor! Vă dorim un An Nou plin binecuvântat, cu sănătate și fericire alături de cei dragi”.

Nici Elvir Koljic și Alex Crețu nu au rămas datori în fața fanilor cu o urare specială înaintea de Revelion: „La mulți ani dragi suporteri ai Științei, vreau să vă urez un An Nou fericit plin de realizări”. „Salut leilor, vă doresc un An Nou fericit și ne vedem cu bine în 2024”.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este în Maldive și petrece ultimele momente din 2023 împreună cu iubita sa, dar își împarte timpul și cu pregătirea fizică: „Dragi suporteri ai Științei, eu împreună cu iubita mea vrem să vă urăm sărbători fericite, un An Nou cât mai bun și să ne revedem în curând la stadion”.

Mesajul lui Mihai Căpățînă pentru suporteri: „Îmi doresc din tot sufletul”

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României Betano unde va întâlni Oțelul Galați și deși este la 10 puncte de FCSB, încă este în lupta pentru titlu. Mihai Căpățînă are un mesaj important pentru suporterii grupării din Bănie.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a adus și întăriri pentru a câștiga un trofeu cu Universitatea Craiova și l-a transferat pe Pyry Soiri, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Internaționalul finlandez poate evolua atât în flacul drept al defensivei, cât și în ofensivă.

Mihai Căpățînă își dorește un trofeu cu Universitatea Craiova la sfârșitul sezonului 2023-2024, fie că este vorba de titlu sau Cupa României Betano. Acesta își dorește să îi facă fericiți pe suporterii „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Vă salut suporteri ai Universității Craiova, sper ca Anul Nou să vă aducă sănătate, fericire și împlinire alături de familile voastre. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și îmi doresc din tot sufletul ca anul care vine să fie anul în care bucuria voastră să fie încununată cu un trofeu”, a spus Mihai Căpățînă.

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul "X solist" la partida Universitatea Craiova - Farul