News

Anunț de la meteorologi. S-a schimbat prognoza, când va ninge în București

Informațiile cu privire la evoluția vremii au fost actualizate de meteorologi. Aceștia au anunțat când va ninge în București.
14.11.2023 | 17:16
Anunt de la meteorologi Sa schimbat prognoza cand va ninge in Bucuresti
Anunț de la meteorologi, când va ninge în București. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Anunț de la meteorologi privind prognoza din următoarea perioadă. Reprezentanții Accuweather au actualizat informațiile cu privire la evoluția vremii. Ne mai despart doar două săptămâni de începutul iernii, prin urmare oamenii se întreabă când va ninge în Capitală.

Anunț de la meteorologi, când va ninge în București

Temperaturile s-au modificat semnificativ în ultimele zile, fiind specifice perioadei în care ne aflăm. Cu toate acestea, vremea se va schimba din nou, la jumătatea lunii noiembrie, spun meteorologii Accuweather.

ADVERTISEMENT

Astfel, valorile termice vor fi iarăși mai ridicate decât ar fi normal, cu excepția zonelor montane. Nici ninsorile nu vor apărea prea curând și, cel mai probabil, și în acest an vom avea sărbători fără zăpadă.

Accuweather a modificat prognoza meteo și pentru Capitală. Aflăm că prima ninsoare va cădea mai târziu decât își doresc iubitorii de zăpadă. Mai exact, primii fulgi de nea sunt așteptați, în București, pe 25 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Până la data de 20 noiembrie, temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioade, mai ales în sud-estul țării. De asemenea, precipitațiile vor fi puține, inclusiv la munte, conform ANM.

În săptămâna 20-27 noiembrie, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru luna în care ne aflăm. „Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nord-vestul extrem al țării”, au transmis meteorologii.

ADVERTISEMENT

Ultimele zile din noiembrie și începutul lunii decembrie vor aduce temperaturi în general apropiate de specificul perioadei. Precipitațiile vor fi deficitare în regiunile sudice și sud-vestice.

Și în săptămâna 4 decembrie – 11 decembrie vom avea valori termice normale pentru acest interval, în toată țara. În ceea ce privește precipitațiile, aflăm că acestea vor fi normale pentru prima lună de iarnă.

ADVERTISEMENT

„Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu o tendință ușor excedentară în jumătatea nord-vestică a țării”, au adăugat meteorologii.

ADVERTISEMENT