Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră de la echipa națională: „Alibec va fi titular cu Israel!”

Atacăm Israelul cu Denis Alibec! Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate la Fanatik SuperLiga.
08.09.2023 | 12:30
Anunt de ultima ora de la echipa nationala Alibec va fi titular cu Israel
Anunț de ultimă oră de la echipa națională: „Alibec va fi titular cu Israel!” FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec e sigur de postul de titular în partida din etapa a 5-a a Grupei I din preliminariile lui Euro 2024. Noul vârf al qatarezilor de la Muaither va începe încă din primul minut jocul cu Israel, programat pe Arena Națională, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45.

Denis Alibec, titular în România – Israel

Dezvăluirea că Alibec va fi titular în atacul lui Edi Iordănescu în confruntarea cu Israel a fost făcută în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va fi bifa astfel a 32-a sa prezență sub tricolor, pentru care a marcat trei goluri.

ADVERTISEMENT

„O informație pe care v-o furninez prin intermediul colegilor mei de la FANATIK, în proporție foarte, foarte mare, Denis Alibec va fi vârful României în partida cu Israel”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

Ciprian Marica: „Sper ca selecționerul să fie inspirat”

Informația a fost comentată și de Ciprian Marica, acționarul Farului, clubul care l-a lăsat în această vară liber pe Alibec să plece în Qatar. „E clar că ne bazăm foarte mult pe forța grupului, că nu mai putem vorbi de calitatea individuală a jucătorilor care pot face diferența.

ADVERTISEMENT

E foarte important pentru echipa națională selecționerul. Selecționerul e altceva față de un antrenor de club. Selecționerul trebuie să fie inspirat în alegerea jucătorilor, selecția jucătorilor și să fie inspirat să îi vadă la antrenamente să îi simtă pe cei mai în fomă și să-i bage în teren.

Nu cred că suntem cu nimic inferiori Israelului, să nu ne batem de la egal la egal și să nu trecem de ei. Din punctul meu de vedere, sper ca România să câștige mâine seară și să fim aproape calificați”, a declarat Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Farul are doar doi fotbaliști convocați pentru dubla cu Israel și Kosovo, pe Marian Aioani și pe Tudor Băluță. „Nu consider că trebuie să fie mai mulți. Ideea e că avem jucători campioni, care știu ce înseamnă să te lupți și au arătat caracter, că pot să se lupte să câștige un campionat.

E adevărat că uneori mi-am pus întrebări, dar nu vreau să creez o polemică și o presiune în plus asupra lotului, a selecției. Eu cred că cei mai în măsură sunt antrenorii și antrenorii secunzi, care văd jucătorii la meci”, a adăugat Marica.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu ediții incendiare în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, de la ora 17:30.

Anunț de ultimă oră de la echipa națională: „Alibec va fi titular cu Israel!”

ADVERTISEMENT