Life

Anunț de ultimă oră făcut de soția fratelui lui Florin Salam: „Fata adoarme cu poza lui”

26.08.2020 | 13:04
Anunt de ultima ora facut de sotia fratelui lui Florin Salam Fata adoarme cu poza lui
ADVERTISEMENT

Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam, este în continuare în stare critică, internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. De mai bine de două săptămâni, familia se roagă pentru sănătatea lui.

Fratele artistului este infectat cu noul coronavirus și din cauza diabetului și a problemelor mai vechi pe care le avea la plămâni, starea lui s-a agravat. Toți cei apropiați sunt îngrijorați de starea lui.

ADVERTISEMENT

Cel mai rău este pentru familia lui Neluțu Stoian. Soția acestuia nu știe care este starea lui cu adevărat. În fiecare zi este sunată de dcineva din interiorul spitalului care îi spune că starea acestuia esta stabilă

Care este starea fratelui lui Florin Salam. Soția acestuia a făcut anunțul

Soția lui Neluțu Stoian este disperată pentru că nu poate lua legătura personal cu Neluțu, internat de mai bine de două saptămâni la Institutul de Boli Infecțioase din Capitală. De aceea, se gândește la cele mai rele lucruri.

ADVERTISEMENT
nelutu stoian, frate salam
Anunț de ultima oră de la soția fratelui lui Forin Salam.

„Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maxim. Eu încerc, în fiecare zi, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată”, a declarat cumnata lui Florin Salam pentru România Tv.

ADVERTISEMENT

Cu adevărat, familia acestuia nu știe nimic și femeia crede că i se ascunde ceva grav. Fetița lui Neluțu este speriată, și-afăcut un altar în camera ei cu fotografiile lui și doarme cun una dintre fotografii sub pernă.

„În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact.

ADVERTISEMENT

Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic.

Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: