Sport

Anunț de ultimă oră despre Istvan Kovacs: „Va merge la Mondialul din Qatar! Poate să fie și maică-sa președinte la Cluj, el va arbitra foarte bine CFR – FCSB”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB.
15.04.2022 | 11:28
Anunt de ultima ora despre Istvan Kovacs Va merge la Mondialul din Qatar Poate sa fie si maicasa presedinte la Cluj el va arbitra foarte bine CFR  FCSB Exclusiv
Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB
ADVERTISEMENT

Deși este cel mai bine văzut arbitru român al momentului, Istvan Kovacs a fost aspru criticat, în trecut, de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. În ciuda acestor conflicte, Kovacs a fost delegat, la centru, pentru partida CFR Cluj – FCSB, care ar putea decide, în mare măsură, campioana României din acest sezon.

Adrian Porumboiu, anunț de ultimă oră despre Istvan Kovacs: „Va fi sută la sută la Mondialul din Qatar”

Adrian Porumboiu susține că, în opinia sa, Istvan Kovacs nu are cum să lipsească de la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

„Și eu m-am luat de multe ori de el. Dar, la nivelul la care a ajuns, nici nu trebuie să mai ridicăm problema asta. Nu riscă nimeni. El va fi sută la sută prezent la Campionatul Mondial din Qatar.

Poate să fie mama lui Kovacs președinte la CFR Cluj, că el va arbitra foarte bine. Omul își vede de drumul lui”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: „Kovacs e într-o navă spațială din care nu poate să coboare!”

Totodată, omul de afaceri consideră că Istvan Kovacs va conduce foarte bine partida dintre CFR Cluj și FCSB, deoarece se află într-un moment extraordinar al carierei.

„L-am criticat la vremea respectivă, când comitea în direcția respectivă. Dar nu mai sunt ăia doi (n.r. – Paszkany și Mureșan) la CFR acum. Chiar dacă ar mai fi, tot nu poate să facă asta. El acum e într-un tren… într-o navă spațială din care nu poate să coboare”, a mai spus Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, laude pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB. În același timp, a mărturisit că îi este frică de anumite „prietenii” pe care Istvan Kovacs le-ar avea cu Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj.

„Pe de-o parte, nu știu. Pe de altă parte, mă bucur că e valoros arbitrul (n.r. Istvan Kovacs). Pe de-o parte mi-e frică. Știu sută la suta că e bun. Păi, cum arbitrezi la Liga Campionilor atât de bine? Pe de altă parte, mi-e frică de prieteniile cu Balaj.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc la jocul tare pe care l-a lăsat. Păi, când vezi că Tavi este călcat și lasi jocul să continue, înseamnă că ții cu ăia. Acum, lumea s-a mai cizelat. Nu cred că un om poate să-și încarce conștiința la un meci ca ăsta, că dupa nu mai dormi noaptea. Dacă ai vreo combinație, te urmărește toată viața.

Hațegan e mai bun decât Kovacs, pentru că a urmărit întotdeauna adevărul. Dar Kovacs e mai bun, omul e valoros. De aia, când greșea, eu eram supărat, pentru că e prea valoros ca să greșească. Eu nu vreau nimic de la Kovacs, doar vreau să fie corect”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB este programat duminică, la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

  • 37 de ani are Istvan Kovacs

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT