Sport

Gigi Becali, atac la Cristi Balaj înainte de CFR Cluj – FCSB: „Noi știm ce ai fost! Știm toate șmecheriile!”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit în termeni duri despre Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, înaintea derby-ului de duminică.
14.04.2022 | 11:08
Gigi Becali atac la Cristi Balaj inainte de CFR Cluj  FCSB Noi stim ce ai fost Stim toate smecheriile
Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a acuzat în termeni duri ultimul titlu câștigat de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

În 2004, Cristi Balaj l-a dat în judecată pe Gigi Becali, pentru jignirile aduse în spațiu public. Într-un final, actualul oficial de la CFR Cluj și-a retras plângerea, după ce s-a împăcat cu patronul FCSB-ului.

Gigi Becali, atac la Cristi Balaj înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Cristi Balaj, după ce și-a aminitit de procesul pe care i l-a intentat în urmă cu 18 ani.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama ce lezat a fost el de adevăr? Adevărul a câștigat procesul. Eu nu vreau să mă cert cu lumea. Nu e nevoie să mergi la TAS, că știm ce ai fost tu, știm toate șmecheriile. N-a fost chiar «ușă de biserică» el. A fost și el băiat bun”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali: „Mă bucur că e valoros arbitrul!”

„Pe de-o parte, nu știu. Pe de altă parte, mă bucur că e valoros arbitrul (n.r. Istvan Kovacs). Pe de-o parte mi-e frica. Știu sută la suta că e bun. Păi, cum arbitrezi la Liga Campionilor atât de bine? Pe de altă parte, mi-e frică de prieteniile cu Balaj.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc la jocul tare pe care l-a lăsat. Păi, când vezi că Tavi este călcat și lasi jocul să continue, înseamnă că ții cu ăia. Acum, lumea s-a mai cizelat. Nu cred că un om poate să-și încarce conștiința la un meci ca ăsta, că dupa nu mai dormi noaptea. Dacă ai vreo combinație, te urmărește toată viața.

Hațegan e mai bun decât Kovacs, pentru că a urmărit întotdeauna adevărul. Dar Kovacs e mai bun, omul e valoros. De aia, când greșea, eu eram supărat, pentru că e prea valoros ca să greșească. Eu nu vreau nimic de la Kovacs, doar vreau să fie corect”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Noi suntem mult mai valoroși!”

„Ați văzut echipele mari? Când trebuie să câștige, câștigă. Băi, e mai valoroasă City, face ce face și se califică. Noi suntem mai valoroși ca ei (n.r. CFR Cluj), deci câstigați meciul.

O să vedeți câți kilometri o să alergăm noi și câți ei. Nu mai este CFR-ul care a fost. Nu mai poate să facă presingul acela pe care îl făcea. Noi, în mod normal, trebuie să n-avem emoții, pentru că suntem mult mai valoroși. Asta trebuie să facem noi, să pasăm, să pasăm și să câștigăm meciul. Nu văd cum ar putea să ne învingă”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – FCSB este programat duminică, la ora 20:30.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: