Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră din interiorul Rapidului: când vine Marius Măldărășanu antrenor în Giulești?

Marius Măldărășanu este următorul pe listă la Rapid. În cazul în care Bergodi nu va reuși să redreseze echipa, antrenorul Sibiului este pregătit să vină în Giulești.
23.12.2023 | 08:30
Anunt de ultima ora din interiorul Rapidului cand vine Marius Maldarasanu antrenor in Giulesti
Maldarasanu, urmatorul pe lista la Rapid. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este susținut în continuare de conducere în ciuda unui tur de campionat sub așteptări. Formația din Giulești nu a mai câștigat de la partida cu FCSB, iar suporterii au început să își piardă răbdarea. În cazul în care italianul nu va redresa echipa, există un înlocuitor pe măsură.

Măldărășanu, bun de Rapid

“Să știți, nu știu cine a râs acolo, dar Măldărășanu este un antrenor foarte bun, îl apreciez enorm de mult pentru echilibrul pe care l-a avut. Nu sunt doi jucători sau antrenori de care eu să îmi amintesc să aibă tăria să zică că nu sunt pregătiți pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți care sunt antrenori de Liga a 3-a și ar vrea să vină pe la Rapid, ați înțeles? Dar el, la câte lucruri bune a făcut în fotbal și în cariera de antrenor a avut echilibrul să spună că nu e pregătit.

Trebuie apreciat și e un exemplu pentru mulți care se supraevaluează. Nu pot să spun când sau dacă va veni, asta decide conducerea și patronii. Marius este parte din marea familie rapidistă, este apreciat de noi, îl urmărim cu mare atenție și ne bucurăm de rezultatele pe care le are”, a declarat Gigi Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt se află la 4 lungimi în spatele Rapidului

Marius Măldărășanu este antrenorul celor de la Hermannstadt din iunie 2021. Fostul rapidist a preluat clubul și a reușit să îl transforme într-o sperietoare pentru granzi. Formația din Sibiu practică un fotbal plăcut ochiului, iar jucătorii arată bine pregătiți din punct de vedere fizic și tactic.

Hermannstadt a traversat prima jumătate a sezonului cu un parcurs stabil, acumulând 29 de puncte în urma a 6 victorii, 11 remize și 4 înfrângeri în cele 21 de meciuri disputate până în prezent. Cu un lot fără vedete, sibienii au reușit să se situeze la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Cu un bilanț de golaveraj de 27 de goluri înscrise și 23 de goluri primite, echipa se situează într-o poziție promițătoare, cu un plus de 4 goluri la adevăr. În ultimele cinci partide, Hermannstadt a evidențiat o serie de rezultate mixte.

Cu o victorie, două remize și două înfrângeri, echipa a arătat o scădere de formă pe final de an. Chiar și așa, diferența dintre Rapid și Hermannstadt este de doar 4 puncte, în condițiile în care giuleștenii se bucură de un buget demn de echipele fruntașe.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT