Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid a stabilit soarta lui Bergodi. Anunțul lui Dan Șucu despre Măldărășanu: „Decizie definitivă!”

Rapid continuă seria meciurilor fără victorie. Pleacă Bergodi? Ce spune Dan Șucu despre varianta Marius Măldărășanu.
17.12.2023 | 13:18
Rapid a stabilit soarta lui Bergodi Anuntul lui Dan Sucu despre Maldarasanu Decizie definitiva
Rapid și Cristiano Bergodi au ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a început campania de transferuri, iar FANATIK a dezvăluit care e ultimul jucător care va ajunge în Giulești. Dan Șucu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și despre viitorul lui Cristiano Bergodi.

Rapid, anunț de ultimă oră cu privire la Cristiano Bergodi: „Nu contează ce se va întâmpla la meciul cu Farul”

Dan Șucu a ținut să lămurească o dată pentru totdeauna situația antrenorului italian în Giulești: „Nu avem nicio intenție să-l demitem pe Cristiano Bergodi. Nu se pune problema ca Bergodi să plece în viitorul apropiat. Nu contează ce se va întâmpla în meciul cu Farul. Bergodi va continua din iarnă să fie antrenorul Rapidului, are toată încrederea noastră. 

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce se întâmplă în retur. Bineînțeles, orice se poate întâmpla cu un tehnician dacă lucrurile nu merg, dar nu are rost să facem nicio speculație. 

Cristiano Bergodi. vă spun răspicat, este antrenorul cu care Rapid va începe perioada de pregătire și cu care va ataca partea a doua a campionatului și bineînțeles și play-off-ul”, a mai spus patronul Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid nu a negociat cu Măldărășanu. Dan Șucu: „Bergodi are toată susținerea mea și a colegilor mei”

Dan Șucu a ținut să precizeze că nu a luat legătura cu niciun antrenor: „Nu suntem în negocieri cu nimeni. Nu am contactat pe nimeni, nu am discutat cu niciun antrenor, cu atât mai puțin cu domnul Măldărășanu. Avem antrenor, pe Cristiano Bergodi. Are toată susținerea mea și a colegilor mei”.

Rapid a început în forță campania de transferuri, iar italianul este cel care are ultimul cuvânt de spus: „Și să vă mai dezvălui ceva. Toată campania de transferuri care se face în acest moment este coordonată și făcută la dorința lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

El își dorește jucătorii care vor veni, el coordonează lotul împreună cu ai mei colegi. Deci este logic să mergem mai departe cu domnul Bergodi.  Am vrut să pun capăt speculațiilor. Bergodi va fi pe banca Rapidului și în 2024”.

Rapid e pe locul patru în campionat, cu 32 de puncte după 20 etape. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie și sunt la 9 puncte de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă e luni, marți sau vineri, Horia Ivanovici te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, LIVE DOAR pe FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook de la 17:30.

Dan Șucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi la Rapid

ADVERTISEMENT