Sport

Cristiano Bergodi s-a enervat după Farul – Rapid 0-0: E incredibil! Unul nu se informează”

Rapid a reușit să scoată un punct pe terenul celor de la Farul. Partida a fost marcată de 3 goluri anulate ale constănțenilor, iar duelul s-a terminat 0-0.
20.12.2023 | 23:41
Cristiano Bergodi sa enervat dupa Farul  Rapid 00  E incredibil Unul nu se informeaza
Bergodi, suparat la finalul remizei cu Farul. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bergodi are de muncit în pauza de iarnă. Rapid a remizat contra celor de la Faru și a terminat sezonul fără victorie de la duelul cu FCSB. Giuleștenii au adunat 6 partide consecutive în SuperLiga în care nu au reușit să își impună jocul.

Rapid a ajuns la 6 meciuri fără victorie în SuperLiga

“Un meci bun, o partidă în care am avut ocazii incredibil de mari. Din păcate, băieții au jucat bine, și nu pot să le reproșez nimic. Am avut ocazii mari, iar dacă alegeam o altă soluție, puteam pleca cu 3 puncte. Golurile au fost anulate corect.

ADVERTISEMENT

Am avut probleme înainte, după care echipa a mers bine. Apoi, toată lumea știe ce s-a întâmplat, au lipsit 3 jucători. Pe moment, am reușit să îi înlocuim bine cu Craiova și FCSB, dar nu poți să mergi până la sfârșitul campionatului fără atacanți.

Apoi a venit această perioadă cu sincope în care echipa nu a obținut rezultate. Dar în retur, cu jucătorii care își revin din accidentare, vom avea o echipă bună”, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Bergodi așteaptă întăriri în această iarnă

Cristiano Bergodi a discutat despre cea mai importantă achiziție a echipei, Florent Hasani. Hasani vine la Rapid din postura de golgheter al Albaniei. În ciuda faptului că este un marcator pur sânge, Bergodi a ținut să precizeze faptul că nu a fost adus pentru a-l înlocui pe Rrahmani.

“Florent Hasani nu este un atacant, este o aripă. Incredibil, unul nu se informează; nu este pentru a-l înlocui pe Rrahmani, el joacă în bandă sau în spatele vârfului. Am și schimbat sistemul de joc. Astăzi, cred eu, că echipa a arătat bine cu acest sistem de joc.

ADVERTISEMENT

Trebuie discutat dacă vor pleca jucători sau nu. Nu știu dacă Cîrjan va pleca, nu a fost folosit mult, dar s-au întâmplat lucruri, alegem pe cei mai buni. Nu este ușor, dar Cîrjan s-a adaptat bine. Nu știu ce gândește Cîrjan.

Un punct bun, un meci pozitiv, eu nu am probleme cu această distanță. FCSB a fost echipa cea mai constantă, dar în retur va fi diferit. Echipele se întăresc sau se slăbesc, nu se știe”, a punctat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Pentru Rapid, urmează vacanța, timp în care conducerea a promis că va băga adânc mâna în buzunar pentru a aduce sânge proaspăt la echipă. Accidentările lui Rrahmani și Petrila au fost principala cauză pentru scăderea de tempo a formației din Giulești.

ADVERTISEMENT