Fotbal international

OFICIAL. Deportivo l-a prezentat pe Florin Andone. Ce a spus românul!

UPDATE, ora 15:37. Clubul Deportivo La Coruna a postat pe canalul oficial de Youtube imagini de la vizita medicală a atacantului român....
26.07.2016 | 15:03
OFICIAL Deportivo la prezentat pe Florin Andone Ce a spus romanul
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:37. Clubul Deportivo La Coruna a postat pe canalul oficial de Youtube imagini de la vizita medicală a atacantului român.

UPDATE, 26 iulie, ora 15:00. Deportivo a anunţat în mod oficial transferul lui Florin Andone de la Cordoba. Românul a vorbit pentru site-ul oficial al grupării din Primera Division.

ADVERTISEMENT

deportivovovovovo

 “Este echipa care m-a dorit cel mai mult. Sînt foarte fericit, era vital pentru mine să joc în acest sezon în prima divizie. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de aici pentru că mi-au oferit această oportunitate! Sunt nerăbdator să-mi întîlnesc colegii şi antrenorii, iar apoi să incepem treaba. Îi multumesc presedintelui Cordobei că m-a înţeles şi mi-a oferit posibilitatea de a semna cu Depor. A inţeles că e important pentru mine să joc la o echipă de primă ligă”

”Nu-mi place să pierd. Am o mentalitate de învingător, vreau să joc mereu bine şi să fiu la dispoziţia colegilor şi a antrenorilor mei”, declarat Florin Andone.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23 iulie, ora 16:30 / Florin Andone a semnat cu Deportivo La Coruna şi se pregăteşte intens pentru un sezon de foc în Primera Division. Atacantul român a postat pe contul său de Intagram un filmuleţ în care arată cum se pregăteşte alături de preparatorul personal. Detenta românului i-a încîntat pe fanii lui Depor, care aşteaptă un nou sezon tare al românului.

Intentando coger el ritmo.. Gracias a #Fran entrenador personal en @pulso2 por su trato y su tiempo en el trabajo de ayer y hoy! Magníficas instalaciones, mejor trato y un gran cuerpo técnico de trabajo @javipoveda11 @pulso2

A video posted by Florin Andone (@florinandone11) on

_________________________________________________________________________

UPDATE, 22 iulie, ora 19:25 / Deportivo La Coruna a anunţat transferul lui Florin Andone. Românul a trecut testele medicale. 

ADVERTISEMENT

egrger

UPDATE, ora 16:11 / Transferul lui Florin Andone la Deportivo La Coruna a fost finalizat. Cordoba va încasa 4,5 milioane de euro în schimbul atacantului român, iar Andone a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Salariul nu a fost încă făcut oficial, dar suma ar fi în jurul a un milion de euro pe an.

De remarcat că suma achitată este una uriaşă pentru un club  de nivelul lui Deportivo La Coruna. Au trecut 9 ani de cînd Super Depor nu mai achitase o sumă atît de mare pentru un fotbalist. Pe 1 iulie 2007, formaţia din La Coruna achita 7 milioane de euro pentru Andres Guardado, adus din Mexic, de la Atlas.

ADVERTISEMENT

*************************************************************************************************************************

UPDATE, ora 13:25 / Florin Andone s-a înţeles pentru un transfer la Deportivo La Coruna, dar cei de la Cordoba întîrzie să-şi dea acordul pentru mutarea care ar ajunge la patru milioane de euro. Pentru a pune presiune pe oficialii Cordobei, Andone refuză să se prezinte la antrenamentele echipei, scrie Marca.

*************************************************************************************************************************

UPDATE, ora 15:20 / Deportivo La Coruna a ajuns la un acord cu oficialii lui Cordoba pentru transferul lui Florin Andone, iar actele se vor semna în următoarele ore. Suma nu a fost făcută publică, dar presa spaniolă susţine că ar fi vorba de aproximativ 4.000.000 de euro.

Capture

Florin Andone este gata să revină în Primera Division, iar transferul românului la Deportivo La Coruna a rămas doar o chestiune de timp, posibil chiar ore. 

Conform lui Fran Hermida, jurnalist la Radio Cadena Ser în La Coruna, Deportivo este gata să realizeze transferul Andone. Cele două părţi ar fi ajuns la un acord şi rămîn de pus la punct doar ultimele detalii ale contractului atacantului român.

Capture

“Se pare că Andone este atacantul ales de Deportivo La Coruna. Vom vedea condiţiile financiare în care se face mutarea, dar şi ce loc în echipă va avea fotbalistul. Este un transfer care aduce riscuri, dar şi multe aşteptări pentru ambele părţi”, a scris Fran Hermida.

Capture

“Andone a acceptat să îşi reducă pretenţiile salariale, astfel încît Deportivo La Coruna să poată să dispună de bani pentru a se ridica la pretenţiile financiare ale celor de la Cordoba”, a fost update-ul lui Hermida, care anunţă iminenţa transferului lui Andone.

Florin Andone, cotat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt.de, a marcat 21 de goluri în 36 de partide jucate sezonul trecut pentru Cordoba şi a fost al doilea cel mai bun marcator din Segunda Division. Românul încasează 700.000 de euro pe sezon la Cordoba.

ADVERTISEMENT