Sport

Anunț important pentru suporteri înainte de FCSB – Rapid. Cinci linii STB vor avea programul prelungit

Veste importantă pentru suporteri înaintea derby-ului FCSB - Rapid. Programul de circulație pe cinci linii de transport în comun va fi prelungit duminică.
03.11.2023 | 17:25
Anunt important pentru suporteri inainte de FCSB  Rapid Cinci linii STB vor avea programul prelungit
Anunț important pentru suporteri la meciul FCSB - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Capitala se pregătește pentru un nou derby în fotbalul românesc. FCSB primește vizita Rapidului pe Arena Națională, duminică, 5 noiembrie, ora 20:30, în ultima etapă a turului din SuperLiga. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a prelungit în ziua meciului programul pentru cinci linii de transport în comun.

Anunț important pentru suporteri înainte de FCSB – Rapid. Cinci linii STB vor avea programul prelungit

Suporterii au luat cu asalt biletele la derby-ul FCSB – Rapid. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA35.000 de bilete s-au vândut până joi seară la meciul de pe Arena Națională. În urma interesului ridicat, TPBI a luat o decizie importantă.

ADVERTISEMENT

Liniile de tramvai 40 și 55, linia de troleibuz 86, dar și liniile de autobuz 104 și 335 vor avea program prelungit duminică până la ora 00:00. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat. „TPBI prelungește orarul de circulație pentru cinci linii de transport în comun la Arena Națională.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru cinci linii de transport în comun, în scopul de a asigura preluarea spectatorilor de la meciul FCSB – Rapid București, programat duminică, 05.11.2023, de la ora 20.30, pe stadionul ‘Arena Națională’. 

ADVERTISEMENT

Astfel, liniile de tramvai 40 și 55, linia de troleibuz 86 și liniile de autobuz 104 și 335 vor funcționa duminică până la ora 00.00”, se arată în comunicatul TPBI.

Mustață se așteaptă la sold-out pe Arena Națională la FCSB – Rapid: „Cu siguranţă vom juca cu casa închisă”

Gheorghe Mustață este convins că toate biletele la derby-ul FCSB – Rapid vor fi vândute. Liderul Peluzei Nord nu a ezitat să-i înțepe pe rivalii de la CSA Steaua pentru asistența din Ghencea de la meciul din cupă cu Rapid.

ADVERTISEMENT

„Dacă e Steaua, trebuia să fie full stadionul, exact ceea ce se întâmplă duminică. Noi, până ieri (n.r. joi) la ora 19:00, fără biletele celor de la Rapid, cele 2600, sunt 35.000 de bilete vândute. 

Cu siguranţă vom juca cu casa închisă. Vor lăsa inelul intermediar şi cel de jos liber. Dar toate biletele scoase la vânzare se vor vinde. Sâmbătă se va da şi drumul la case.

ADVERTISEMENT

Faceţi diferenţa între 45.000 şi ce a fost pe Ghencea, să vedeţi unde joacă Steaua. Dar nu ne interesează pe noi ce fac alţii, este problema lor, pe noi ne interesează strict de noi”, a declarat Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - Rapid