Life

Anunț pentru utilizatorii de iPhone. Apple elimină discret o nouă funcție de pe aceste telefoane

Vești de ultimă oră pentru utilizatorii de iPhone. Apple vine cu o serie de noi modificări chiar la final de an. O nouă funcție va fi eliminată.
26.12.2022 | 08:19
Anunt pentru utilizatorii de iPhone Apple elimina discret o noua functie de pe aceste telefoane
Apple a eliminat discret o nouă funcție de pe iPhone. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mișcare complet neașteptată făcută de cei de la Apple chiar la finalul anului.

Decizia luată de Apple la final de an

O nouă funcție a uneia dintre cele mai mari aplicații Apple a dispărut în mod misterios după ce utilizatorii s-au plâns de probleme.

Amintim că cei de la Apple au introdus recent o nouă arhitectură pe iPhone, a aplicației Home, care avea ca scop principal performanța. Menționăm și că aplicația Home este instrumentul Apple pentru a controla toate gadgeturile inteligente de acasă sub un singur acoperiș.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, pentru a ne bucura de toate beneficiile, atunci toate dispozitivele din cadrul Home trebuie să fie actualizate la cea mai recentă versiune.

Nu puțini au fost însă cei care au încercat să facă acest lucru, dar se pare că s-au lovit de probleme, potrivit MacRumors. Printre acestea se numără kit-ul blocat spunând “actualizare” sau “configurare”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alții susțin că dispozitivele HomeKit au dispărut complet, iar invitațiile, pentru ca oamenii să îți controleze lucrurile, au eșuat și ele la rândul lor.

Nu puțini utilizatori s-au arătat revoltați de ceea ce se întâmplă, iar comentariile au fost extrem de răutăcioase. ”Mi-a dat afară toți membrii familiei din Home-ul meu și am probleme în a-i readuce înapoi”, a spus un utilizator pe Reddit.

ADVERTISEMENT

Apple a eliminat misterios actualizarea cu pricina

După nenumărate plângeri însă, actualizarea a dispărut în mod misterios, fără ca cei de la Apple să dea detalii în acest sens.

Menționăm totuși că nu toată lumea are aceeași problemă. Sunt și persoane care spun că au făcut actualizarea și că nimic nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În acest sens, orice utilizator de iPhone care speră să facă upgrade la această funcție, va mai avea de așteptat până în momentul în care Apple o va restabili, sau poate că nu.

De cealaltă parte, utilizatorii care au configurat deja toate dispozitivele fără niciun fel de probleme vor putea continua să utilizeze funcțiile într-un mod cât se poate de normal, arată The Sun.

Amintim că modificările la Home au fost introduse odată cu iOS 16.2, iPadOS 16.2 și macOS Ventura 13.1.

Utilizatorii de iPhone mai trebuie să știe și de un joc secret care poate fi găsit pe telefonul lor. Mulți spun că este bine ascuns, având în vedere că mai nimeni nu l-a găsit până acum.

ADVERTISEMENT
Tags: