Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț-șoc al lui Gigi Mustață înainte de FCSB – Rapid: „Din sursele mele, rapidiștii nu vin la meci!”

Gigi Mustață a oferit ultimele detalii despre biletele pentru derby-ul FCSB - Rapid. Liderul galeriei „roș-albastre” spune că giuleștenii nu vin pe Arena Națională.
19.04.2024 | 13:06
Anuntsoc al lui Gigi Mustata inainte de FCSB  Rapid Din sursele mele rapidistii nu vin la meci
Anunț-șoc al lui Gigi Mustață înainte de FCSB - Rapid: „Din sursele mele, rapidiștii nu vin la meci!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul cinci din play-off găzduiește derby-ul FCSB – Rapid București, iar Gigi Mustață are ultimele detalii despre situația biletelor. Liderul Peluzei Nord anunță că suporterii nu se vor prezenta în tribune la confruntarea cu rivalii din Capitală.

Gigi Mustață, anunț-șoc înainte de FCSB – Rapid: „Din sursele mele, rapidiștii nu vin la meci!”

Gigi Mustață anunță că doar 800 de bilete au rămas disponibile pentru derby-ul FCSB – Rapid București. Liderul galeriei „roș-albastre” spune că suporterii giuleșteni se gândesc să nu vină pe Arena Națională, chiar dacă au solicitat 1.700 de tichete.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă vor fi 50.000, pentru că este o peluză deschisă doar pentru oaspeți. Să vedem și să verificăm, din sursele mele au luat 1.700 de bilete. Nu vreau să fiu ironic, dar merită să o spun și pe asta. Vreau toată peluza, dacă nu au fost în stare să vândă 1.700 de bilete

Să vedem dacă nu este o strategie, din sursele mele este o strategie să nu vină, dar țin acele 1.700 de bilete să nu vindem la peluză, cred treaba asta. Vedem ce se întâmplă până mâine, obligatoriu vin să se bucure de campionat și nu o să le convină.

ADVERTISEMENT

Din sursele mele nici în retur nu vor juca în Giulești, să nu ne bucurăm noi și să nu sărbătorim titlul cu ei acolo. Este sold out, mâine am înțeles că se vor pune în vânzare vreo 800 de bilete care au rămas din online”, spune Mustață.

Dănuț Lupu, în galeria FCSB la derby-ul cu Rapid București?! Ce spune Gigi Mustață

Dănuț Lupu și-a anunțat prezența în Peluza Nord la derby-ul FCSB – Rapid, însă Gigi Mustață a spus la FANATIK SUPERLIGA că legenda lui Dinamo nu va sta lângă ultrașii „roș-albaștrilor”. Show-ul poate să fie urmărit pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Prieteniile sunt prietenii, nu vreau să îi fac rău unui om. S-ar putea să îi fac rău dacă îl aduc în peluză, iar oamenii să înțeleagă altceva. Nu vreau să îi afectez imaginea lui Dănuț Lupu, fiind și prietenul meu este mai bine așa. Să stea acasă și să nu existe vreun conflict între el și suporterii de la Dinamo.

Dacă vine la meciul cu CFR, nu vreau să vină în peluză, vreau să meargă la tribuna 1, să vadă un meci. Nu vreau să fie afectată imaginea fostelor glorii, nu cred că poți să faci un lucru ca acesta și să îi afectezi imaginea unui fost fotbalist cum este Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Nu este problemă, avem o relație foarte bună cu conducerea. Florin Gardoș și Bănel Nicoliță vor fi invitații noștri, voi lua legătura cu Meme și voi discuta anumite lucruri. Îl voi ruga să invite toți foștii campioni și toți cei care au făcut ceva pentru Steaua, merită să fie alături de echipa asta.

Știu foarte bine că îi respect foarte mult, suporterii Stelei îi respectă foarte mult și își merită locul unde vor fi. Dacă nu a fost grăbit, ce să îi fac (n.r. lui Gigi Becali). Dacă nu ești atent rămâi fără bilet, știi că în spatele tău ai milioane de suporterii”, a declarat Mustață.

Strategia suporterilor rapidiști pentru derby-ul cu FCSB: „De asta au luat bilete”

„Nu ne facem griji pentru Gigi. Nu pot să îmi închid telefonul, comunic foarte mult cu suporterii. Trebuie să le transmit câtorva milioane de suporteri starea echipei. Mâine dimineață la ora 11:00 se va deschide casa de bilete, vor mai fi în jur de 800 de bilete.

Mâine voi face un live de la casele de bilete și voi anunța suporterii tot ce se întâmplă acolo. Din informațiile mele, Rapid nu șțiu dacă vine. Prima dată au luat 1.400 de bilete și în a doua tranșă au mai luat 300.

Din sursele mele au luat biletele pentru a nu se pune în vânzare biletele la peluza a doua. Din ce sursele am eu nu cred că vin, vedem mâine seară. Mi-ar plăcea să ne bucurăm cu toții, să ne aplaude că luăm campionatul”, a mai declarat Gigi Mustață.

Cate BILETE mai sunt! Gigi Mustata, DEZVALUIRI despre DUELUL GALERIILOR in FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT