Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șoc pentru Gigi Becali! A cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uluitor. Exclusiv

Gigi Becali a primit o lovitură înainte de FCSB - Rapid. Patronul liderului din SuperLiga n-a găsit bilete la derby-ul la care echipa sa este gazdă!
19.04.2024 | 12:09
Soc pentru Gigi Becali A cerut 4 bilete in zona VIP 1 la FCSB  Rapid iar raspunsul primit a fost uluitor Exclusiv
Șoc pentru Gigi Becali! A cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB - Rapid, iar răspunsul primit a fost uluitor. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici măcar Gigi Becali n-a mai găsit bilete la FCSB – Rapid! Se anunță infern pe Arena Națională, acolo unde, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, sunt așteptați aproximativ 50.000 de spectatori!

Fabulos! Gigi Becali n-a mai găsit bilete la FCSB – Rapid! „Nu avem patroane”

FCSB e în fața primului titlu de campioană după nouă ani de secetă. Motiv în plus pentru ca fanii să ia cu asalt Arena Națională la derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Pentru fanii roș-albaștrii, meciul cu rivala din Giulești este un motiv de revanșă. FCSB n-a bătut-o deloc pe Rapid în acest sezon, ba, mai mult, alb-vișiniii s-au impus în ambele dueluri din sezonul regulat.

„Să vă spun câteva lucruri câteva lucruri despre meciul de pe Arena Națională. Se anunță sold-out! Văd o postare de acum câteva minute, pe Facebook, a lui Mihai Stoica. ‘Îmi schimb numele de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care îmi cer bilete azi. Mi-am pierdut telefonul, îl găsesc mâine dimineață’. Duminică, adică după meciul de pe Arena Națională, care se anunță sold-out. Probabil se va bate recordul pentru acest sezon.

Dar, apropos de bilete, vreau să vă dau o informație foarte interesantă. Gigi Becali, patronul FCSB, a sunat ieri la club, nu dau nume pe cine a sunat, și a cerut 4 bilete la zona VIP 1. Nu pentru a veni el sau apropiații. Probabil că avea o promisiune.

ADVERTISEMENT

Doar că răspunsul primit de la club pentru Gigi Becali a fost ‘Nu avem patroane’. Deci nu mai sunt bilete nici măcar la VIP 1, nici măcar pentru Gigi Becali.

I s-a spus lui Gigi Becali că dacă vrea să onoreze cele patru invitații, i s-a spus să îi împrăștie prin lojele pe care le are FCSB. Deci nici măcar în aceeași lojă, să stea toți patru în aceeași lojă.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit ca un declic după golul marcat de Florinel Coman în Gruia. Povestea Gigi Mustață că în 10 minute s-au vândut 2700 de bilete imediat după ce s-a dat acel gol al lui Coman.

Miercuri erau 39.000 de bilete vândute, iar în acest moment cei de la FCSB așteaptă undeva la 50.000 de bilete vândute pentru derby-ul cu Rapid., a dezvăluit Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Nici macar pentru Gigi Becali!” Mihai Stoica, ANUNT SOC despre BILETE la FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: