Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suporterii au reacționat înainte de UTA – FCSB la declarațiile de la Fanatik SuperLiga. Ce au spus despre mutarea clubului în Ungaria. Video exclusiv

Alexandru Meszar a spus că fanii, supărați pentru greșelile de arbitraj împotriva UTA, i-au cerut să mute echipa în Ungaria. Aceștia vorbesc despre un derapaj al conducătorului.
05.03.2023 | 10:50
Suporterii au reactionat inainte de UTA  FCSB la declaratiile de la Fanatik SuperLiga Ce au spus despre mutarea clubului in Ungaria Video exclusiv
Fanii arădeni îl acuză pe Alexandru Meszar pentru un nou ”derapaj” după ce a declarat că aceștia i-au cerut să mute echipa în campionatul maghiar. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Arbitrul Lucian Rusandu a făcut praf meciul CFR Cluj – UTA 2-1. Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a avut un discurs virulent la adresa arbitrului. Iar conducătorul clubului, Alexandru Meszar, susține că fanii echipei s-au săturat și îl îndeamnă să ia o măsură radicală.

Președintele UTA Arad, Alexandru Meszar, susține că fanii i-au cerut să mute echipa în Ungaria!

Prestația arbitrului Rusandu la meciul dintre CFR Cluj și UTA a fost taxată dur de Laszlo Balint. ”Respectăm CFR-ul, e o echipă fantastică, dar azi arbitrajul a fost sub orice critică!

ADVERTISEMENT

În superioritate numerică, am avut penalty clar! Azi am crezut că îmi crapă capul pe bancă. Mergem la balamuc”, spunea, printre altele, tehnicianul, imediat după meci.

Ulterior, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, prefațând partida cu FCSB, care se va disputa astăzi, conducătorul clubului, Alexandru Meszar, a vorbit și el despre jocul din runda precedentă. Și a susținut că suporterii nu mai suportă greșelile de arbitraj împotriva echipei lor. Și au existat chiar voci care i-au cerut să dezafilieze clubul, apoi să îl înscrie în campionatul Ungariei.

ADVERTISEMENT

”E revoltător ce s-a întâmplat la meciul cu CFR și e puțin trist ceea ce o să vă spun acum. Noi am mers pe ideea că pentru performanță este bine să oferi condiții, salarii bune și nu altceva.

Întotdeauna am fost corecți, fair-play, fără circ, fără presiuni. Dar se pare că în ziua de azi, mai ales în fotbalul nostru nu ajung doar condițiile oferite.

ADVERTISEMENT

E greu să fii departe de București… Nu avem arme de luptă în aceste cazuri și e păcat pentru publicul acesta minunat că suferă. 

Primesc zeci de mesaje în timpul fiecărui meci, după meci, să ne înscriem în campionatul Ungariei, că așa nu se mai poate. Ni se cere să ne dezafiliem, apoi să mergem în Ungaria, să facem și noi ca și cei de la hochei”, a spus Meszar.

ADVERTISEMENT

”Ne aflăm în fața unui nou derapaj al celui care conduce UTA”

Suporterii, aflați în conflict deschis cu conducătorul, infirmă însă spusele lui Alexandru Meszar. De altfel, Asociația Suporter Club UTA, care reprezintă o parte a fanilor echipei, a remis și un comunicat pe această temă.

”Asociația Suporter Club UTA (SCU) respinge vehement afirmațiile deplasate ale domnului Alexandru Meszar, potrivit cărora fanii îi cer acestuia să dezafilieze echipa de la FRF și să o mute în campionatul maghiar.

Constatăm că ne aflăm în fața unui nou derapaj al celui care conduce UTA, fără a avea vreo funcție oficială în cadrul clubului.

(…) Este greșit să punem situația clubului exclusiv pe seama arbitrajelor, când vedem cu toții că principalele cauze sunt legate de incompetență.

De fapt, exact asta se încearcă acum. Mutarea atenției de la problemele mult mai grave ce se petrec în interiorul clubului. 

(…) UTA este campioana României în șase rânduri, câștigătoare de două ori a Cupei României și va activa mereu în fotbalul românesc!”, au precizat fanii arădeni.

 

ADVERTISEMENT
Tags: