Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunțul care cutremură echipa națională. „Știu că Edi va pleca sută la sută!”

Edi Iordănescu are zilele numărate la echipa națională a României?! Mai multe zvonuri îl dau ca și plecat indiferent dacă „tricolorii” se califică sau nu la turneul final.
14.09.2023 | 22:35
Anuntul care cutremura echipa nationala Stiu ca Edi va pleca suta la suta
Anunțul care cutremură echipa națională. „Știu că Edi va pleca sută la sută!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a făcut o dezvăluire bombă la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul atacant are informații conform cărora Edi Iordănescu nu va mai fi mult timp selecționerul României.

Edi Iordănescu are zilele numărate la echipa națională

Edi Iordănescu mai are contract cu Federația Română de Fotbal până la data de 30 iunie 2024. Robert Niță susține că actualul selecționer va pleca de la cârma naționalei și în cazul în care va duce echipa la turneul final, primul după o absență de opt ani.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că indiferent ce se întâmplă, și mai șușotesc și eu cu oameni, Edi va pleca. Și dacă ne calificăm la turneul final, Edi va pleca, a dezvăluit Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fostul atacant a fost susținut de Horia Ivanovici, care i-a confirmat informațiile. „Mi-au scris doi băieți și mi-au zis în felul următor: ‘Da, Edi, și dacă ne calificăm la turneul final, pleacă 100%’”, a transmis moderatorul celui mai în vogă talk-show sportiv din România.

ADVERTISEMENT

A promis că duce România la un turneu final

Edi Iordănescu e încrezător că, în ciuda jocului modest, „tricolorii” se vor califica la Campionatul European din 2024. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a promis că o va duce pe România la turneul final din Germania.

„Vreau să va mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare și încurajare. Va promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reușesc să va și răspund tuturor, dar sunt sigur că înțelegeți motivele. Pot însă să va promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeau să mergem împreună în Germania pentru turneul final.

ADVERTISEMENT
Va garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, așa cum a fost în toate colaborările mele trecute și îmi voi asumă total responsabilitatea rezultatelor. Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa națională și am încredere mare în muncă pe care o putem face împreună cu stafful, echipa și toți cei implicați în proiect. Uniți pentru România”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, în ianuarie 2022, la începutul mandatului.

Răzvan Lucescu, următorul selecționer?

Dezvăluirea lui Robert Niță a venit în completarea anunțului bombă făcut de Horia Ivanovici în legătură cu Răzvan Lucescu, antrenorul pe care președintele FRF Răzvan Burleanu îl dorește cu ardoare pe banca primei reprezentative.

„Știți cine va fi noul selecționer al României, vă spun în premieră, dacă Edi nu va avea rezultate. Vă spun în premieră! Burleanu îl place foarte mult și va face orice să îl pună. Dacă, Doamne ferește, bate în lemn, nu ne vom califica și nu vom avea rezultate, noul selecționer al României va fi Răzvan Lucescu! Burleanu îl place foarte mult! Îl admiră foarte tare, e fan!”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

“Edi Iordanescu PLEACA si daca ne calificam!” | DEZVALUIRE SOC la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT