Life

Anunțul de închiriere al unui clujean a devenit viral pe internet. Cum arată “casa”: “1,5 metri pătrați, WC în curte”

Anunțul de închiriere al unui clujean, devenit viral pe internet. “Casa” are 1,5 metri pătrați și dispune de WC în curte.
15.11.2023 | 18:37
Anuntul de inchiriere al unui clujean a devenit viral pe internet Cum arata casa 15 metri patrati WC in curte
Ce anunț de închiriere a postat un clujean. Sursa foto: Reddit, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul de închiriere al unui clujean a devenit viral în mediul online. Acesta a menționat că închiriază o locuință de mici dimensiuni, cu toaleta în curte, iar utilizatorii s-au amuzat pe seama postării.

Anunțul de închiriere postat de un clujean, devenit viral pe internet

Prețurile pe piața imobiliară au crescut destul de mult în ultimii ani, motiv pentru care multe persoane aleg să închirieze proprietăți și nu să-și cumpere propria locuință.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt mari, așa că este foarte greu de găsit un spațiu amenajat corespunzător, cu toate cele necesare. Dacă tarifele sunt prea mici, atunci nici condițiile nu sunt chiar cele mai bune.

Anunțul unui clujean a devenit viral în mediul online. Acesta închiriază o casă de mici dimensiuni, de nici doi metri pătrați. Proprietarul a enumerat câteva “avantaje” în descrierea proprietății.

ADVERTISEMENT

Casa scoasă la închiriere are 1,5 metri pătrați, are un calorifer electric, acces la apă, trei prize, dar și un WC în curte. Proprietatea se află  în cartierul Someșeni din Cluj- Napoca, aproape de strada Aurel Vlaicu.

Cei care vor să închirieze acest spațiu trebuie să știe că acesta costă 200 de euro. Bărbatul care a postat anunțul a menționat că roagă seriozitate din partea celor care sunt interesați de casă.

ADVERTISEMENT

“Locația: Cartierul Someșeni, suprafață: 1,5 metri pătrați utili. Avantaje: are calorifer electric, acces la apă, WC (în curte), 3 prize. Este aproape de stații de autobuz și de strada Aurel Vlaicu. Preț: 200 de euro/lună. Rog seriozitate”, se arată în anunțul postat de bărbat.

Anunț închiriere viral
Anunțul viral de închiriere din Cluj. Sursa foto: Reddit

Utilizatorii s-au amuzat pe seama anunțului postat de clujean și au lăsat mai multe comentarii ironice pe rețelele de socializare. “Mi se pare puțin, îți dau 500 că să creștem preturile pe chirii iar că și așa sunt prea mici”, a scris cineva, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

“Are și spațiu de depozitare generos sub casă”, “Roaba o dai, șefule?”, “Aer condiționat de la vremea de afară”, “E voie cu animale? noi suntem familie tânără cu 2 copii, 2 căței și o pisică”, “Mai mic nu ai?”, sunt alte câteva comentarii lăsate de utilizatori.

Ce alte anunțuri din Cluj au devenit virale

Nu este pentru prima dată când anunțurile de închiriere din Cluj devin virale pe internet. Acum ceva timp, un proprietar a scos la închiriere o garsonieră de 11 metri pătrați, iar utilizatorii au avut numeroase reacții amuzante.

La un moment dat, un alt clujean a vândut garsoniera sa pentru 27.000 de euro. Locuința avea 13 metri pătrați, iar aragazul și WC-ul erau unul lângă altul.

ADVERTISEMENT