Life

Anunțul important pentru toți utilizatorii WhatsApp. De acum vor putea face asta

WhatsApp introduce noi schimbări pentru utilizatorii aplicației. Și românii vor putea folosi aceste noi funcții din anul 2024.
31.01.2024 | 00:10
Anuntul important pentru toti utilizatorii WhatsApp De acum vor putea face asta
WhatsApp introduce noi schimbări pentru utilizatori. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

WhatsApp a făcut un anunț important pentru toți utilizatorii săi. În anul 2024, experiența le va fi îmbunătățită prin intermediul a trei funcții noi. Ce presupun actualizările revoluționare.

Schimbări importante la WhatsApp

La nivelul întregii lumi, WhatsApp se numără printre cele mai populare aplicații de mesagerie. Iar acum, se pregătește să-și consolideze poziția de lider cu câteva funcții noi, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

Actualizările au fost gândite pentru a ține pasul cu nevoile oamenilor, aflate într-o continuă schimbare. Meta, compania de care aplicația aparține, s-a dedicat în ultima perioadă acestui proces.

Astfel, au fost introduse mai multe schimbări la WhatsApp, iar la început de 2024 nu face excepții. WABetaInfo, o sursă de încredere, a afirmat că anul acesta vor fi implementate trei funcții utile.

ADVERTISEMENT

Una dintre modificările semnificative visează partajarea actualizărilor de stare pe platforma Instagram. Dacă până acum nu era posibil ca cei au cont să distribuie starea lor WhatsApp direct pe Instagram, Meta intenționează să schimbe acest lucru.

Ce alte funcții vor fi introduse

Noua funcție va permite utilizatorilor să partajeze starea lor într-o poveste pe Instagram cu un singur click. În acest mod, navigarea între cele două aplicații care aparțin de Meta va fi mai fluidă.

ADVERTISEMENT

„Această sugestie va apărea printr-o comandă rapidă convenabilă prezentată utilizatorilor imediat după postarea unei noi stări”, anunță sursa citată anterior despre viitoarele actualizări WhatsApp.

În plus, în curând va fi disponibilă posibilitatea de nume de utilizator unic, așa cum se întâmplă deja pe alte platforme. Utilizatorii vor fi mai ușor de identificat și se va elimina necesitatea partajării numerelor de telefon.

ADVERTISEMENT

„Utilizatorii vor putea să-și personalizeze profilurile și să se conecteze cu ușurință cu alții folosind un identificator unic”, anunță WABetaInfo. În plus, WhatsApp lucrează la o funcție care să permită partajarea de muzică pe parcursul apelurilor video, oferind posibilitatea de a viziona filme în timp real.

ADVERTISEMENT
Tags: