Life

Anunțul momentului despre Jean Paler. Vestea tristă făcută de pe patul de spital

Anunțul momentului despre Jean Paler. Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul, care a ajuns pe patul de spital din cauza sănătății.
19.08.2023 | 12:13
Anuntul momentului despre Jean Paler Vestea trista facuta de pe patul de spital
Jean Paler, anunț de pe patul de spital. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Anunțul momentului despre Jean Paler. Anunțul trist făcut de pe patul de spital făcut chiar de actor. Ce spune acesta despre problemele de sănătate.

Jean Paler, anunț de pe patul de spital

Jean Paler a mărturisit că se simte rău de mai bine de o săptămână. Acesta a ajuns la trei spitale din cauza stării sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actorul a anunțat chiar de pe patul de spital că este la terapie intensivă, cu perfuzii, la spitalul din Ploiești. Artistului i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol de pe litoral, conform Playtech.

El a mai spus că va trebui să mai stea internat în spital până se va simți mai bine. Totuși, el este destul de sceptic că va mai avea vreodată acea stare de sănătate perfectă, mai ales pentru că a suferit și un infarct în trecut.

ADVERTISEMENT

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă.

Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani”, a spus Jean Paler de pe patul de spital.

Jean Paler spune că medicii din Ploiești l-au salvat

Nu în ultimul rând, Jean Paler a ținut să le mulțumească medicilor, despre care a spus că i-au salvat efectiv viața.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai declarat și că a trebuit să își întrerupă toate spectacolele din cauza acestei stări sensibile de sănătate.

„Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat Jean Paler, pentru sursa citată.

Jean Paler a suferit un infarct în anul 2012. Atunci actorul a fost operat de urgență și medicii i0au montat trei stenturi la inimă.

„În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută”, declara el, în trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: