Life

Cu ce probleme se confruntă Jean Paler la 70 de ani: ”Nu știu ce am de la o perioadă”

Prin ce situație neplăcută trece Jean Paler, la 70 de ani. Mărturia surpriză a actorului de comedie despre viața personală.
26.06.2023 | 17:50
Cu ce probleme se confrunta Jean Paler la 70 de ani Nu stiu ce am de la o perioada
Prin ce situație neplăcută trece Jean Paler, la 70 de ani. Mărturia actorului de comedie. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cu ce probleme se confruntă Jean Paler la 70 de ani. Vedeta nu știe ce are de la o perioadă încoace pentru că sunt foarte multe lucruri care s-au schimbat radical în existența sa. A spus abia acum ce se întâmplă cu el.

Prin ce situație neplăcută trece Jean Paler, la 70 de ani. Mărturia actorului de comedie

Jean Paler a dezvăluit prin ce situație neplăcută trece la 70 de ani. Mărturia actorului de comedie are legătură cu modificarea fusului orar pentru că a ajuns să acționeze mai mult noaptea, în timp ce ziua doarme.

ADVERTISEMENT

Nu mai are somn de o perioadă extrem de lungă, dar s-a adaptat situației. Din fericire, artistul reușește să-ți încarce bateriile la prânz, subliniind că stă departe de lumea mondenă și de informațiile difuzate la televizor.

„În ultima perioadă nu prea mai pot să dorm noaptea. Mă culc pe la 06:00 – 07:00 dimineața și dorm până la 09.00 dimineața și mai dorm puțin la prânz și tot așa. Mi s-a schimbat fusul orar de la un timp.

ADVERTISEMENT

Noaptea am ajuns să stau de veghe. Dimineața când mă trezesc, după două ore de somn, mă trezesc cu o poftă să mănânc ceva dulce. Nu știu ce am de la o perioadă. La știri nu mă uit pentru că se dau doar lucruri negative.

Nu mă mai uit la TV cam de vreo trei ani. Mă uit mai mult pe Internet la filmulețe, mai citesc câte ceva și gata. Trece noaptea”, a mărturisit Jean Paler într-un interviu pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Jean Paler, schimbări drastice în viața personală

Jean Paler a început să facă schimbări drastice în viața personală încă de la începutul anului 2023. Renumitul actor a decis să recurgă la câteva modificări uriașe, una dintre acestea fiind legată de problemele cu greutatea.

Vedeta a slăbit de la 130 de kilograme până la 108 kilograme, precizând că are foarte mare grijă la alimentație. Îndrăgitul artist are o singură masă pe zi pentru că ajunge să mănânce pentru prima oară undeva spre seară.

ADVERTISEMENT

Combinația dintre caju, nuci, stafide negre și migdale funcționează de minune în alimentația lui Jean Paler. Celebrul actor susține că consumă aproximativ 150 de grame de astfel de sâmburi și se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT
Tags: