Life

Anunțul trist făcut de Valentin Sanfira la o lună de la accidentul din Italia: „Din păcate”

Valentin Sanfira le-a dat fanilor săi o veste tristă la aproape o lună de când s-a accidentat în Italia și a fost operat de urgență.
08.09.2023 | 14:09
Anuntul trist facut de Valentin Sanfira la o luna de la accidentul din Italia Din pacate
Anunțul făcut de Valentin Sanfira la o lună de când a fost operat în Italia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira s-a accident grav în urmă cu aproximativ o lună, în timp ce se afla cu soția lui în vacanță în Italia, iar acum a făcut un anunț trist pentru fanii săi. Mesajul transmis de artist de Sfânta Maria Mică.

Valentin Sanfira, veste tristă la câteva săptămâni după ce a fost operat în Italia

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, după o absență destul de lungă de pe social media, atât a lui cât și a soției sale, FANATIK a anunțat că Valentin Sanfira a suferit un accident de skijet în vacanța din Italia, iar la scurt timp informația a fost confirmată chiar de artist. 

ADVERTISEMENT

Soțul Codruței Sanfira a dezvăluit atunci că a avut noroc de medici foarte buni, care s-au ocupat de el și l-au operat. Totodată, susținea că va urma pentru el o perioadă de recuperare destul de lungă, după care își va relua activitatea.

Se pare, însă, că procesul este mai lung decât și-ar fi imaginat. Astfel că, Valentin Sanfira a fost nevoit să anuleze concertele pe care le avea programate cu ocazia zilei de Sf. Maria Mică, însă le-a promis celor care îl îndrăgesc că se va revanșa când starea de sănătate îi va permite acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Astăzi trebuia să mă văd cu publicul meu în patru localități. Din păcate încă nu sunt recuperat total și promit să ne revedem anul viitor! Muțumesc! La mulți ani, Maria!”, a anunțat Valentin Sanfira pe Instagram.

Ce a transmis artistul după accident

După operație, Codruța Sanfira i-a fost tot timpul alături soțului său și a demonstrat încă o dată cât de mult îl iubește și că dragostea lor este mai puternică decât orice obstacol ar putea apărea în viața lor.

ADVERTISEMENT

Totodată, la momentul în care a vorbit public despre accident, Valentin Sanfira le-a mulțumit oamenilor care își fac griji pentru el. „În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

 După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a spus Valentin Sanfira la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT